Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat astăzi? TOP 5 cele mai importante ştiri ale zilei!

Ce s-a întâmplat astăzi? TOP 5 cele mai importante ştiri ale zilei!

Fotbal

Comentarii

telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante evenimente sportive ale zilei

1. Cum se făceau blaturile în Liga 1? "Dinamo cumpăra meciurile cu videocasetofoane, Steaua le cumpăra cu bani!". Cornel Dinu împlineşte astăzi 70 de ani şi vorbeşte despre episoade interesante din cariera lui de jucător în care Steaua şi Dinamo, cele mai mari rivale din Liga 1 făceau blaturi şi trucau meciuri. (DETALII AICI)

2. FOTO | Simona Halep a descoperit o metodă inedită de a se relaxa. Noi am aflat ce face numărul unu mondial în tenis în acest sens! O fotografie postată de Simona Halep, într-un cadru de vis, a atras atenţia tuturor internauţilor privind modalitatea de relaxare a sportivei. (DETALII AICI)
 
3. VIDEO | O nouă gafă a cabinetului Dăncilă. Cosmin Butuza, secretar de stat în cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului, a devenit virală pe interenet, după ce a fost publicată de PressOne pe contul oficial de Youtube: "Să punem Centenarul pe tricoaiele noastre". (DETALII AICI)
 
4. Când se schimbă sistemul competiţional? Burleanu anunţă întâlniri decisive pentru noul format al Ligii 1. Comitetul Executiv ţinut astăzi de FRF nu a avut pe ordinea de zi şi problema modificării sistemului competiţional al Ligii 1, însă această problemă rămâne prioritară şi va fi discutată cu prima ocazie, spune Răzvan Burleanu. (DETALII AICI)
 
5. VIDEO | Un jucător de la Real Madrid s-a postat în faţa vestiarului lui United şi a ţinut neapărat să primească tricoul lui Alexis Sanchez. Sergio Lopez, un tânăr fundaş dreapta care a debutat pentru Real Madrid în amicalul cu Manchester United, a ţinut neapărat să primească tricoul lui Sanchez. La final, uriaşa satisfacţie i se putea citi pe faţă. (DETALII AICI)

Afla mai multe despre: ce s-a intamplat astazitelekomsport 

viewscnt
Articole similare