Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat astăzi? TOP 5 cele mai importante ştiri ale zilei!

Ce s-a întâmplat astăzi? TOP 5 cele mai importante ştiri ale zilei!

Fotbal

Comentarii

telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante evenimente sportive ale zilei

1. George Ţucudean a deschis scorul în meciul CFR Cluj-Concordia 2-1, reuşita sa fiind una importantă şi din punct de vedere statistic, asta deoarece a fost a 1000-a reuşită din contul ardelenilor pe prima scenă. Astfel, CFR devine a 18-a echipă din istoria principalei competiţii interne din România care atinge această bornă, cele mai multe goluri fiind înregistrate în dreptul celor de la FCSB şi Dinamo, fiecare cu câte 4063, şi Rapid - 2943 de goluri. (DETALII AICI)

2. Universitatea Craiova are probleme serioase în defensivă, iar Cornel Dinu nu i-a menajat deloc pe fundaşii oltenilor. ”Mister” l-a ironizat pe Florin Gardoş în urma prestaţiilor din acest start de sezon şi l-a trimis spre ”dansul de la Căpâlna”. Craiova are probleme uriaşe în defensivă şi fanii deja şi-au pierdut răbdarea. Popa a fost fluierat copios în timpul meciului cu Botoşani, în timp ce Gardoş şi Ferreira nu oferă siguranţă în apărarea lui Mangia. (DETALII AICI)

3. Serena Williams şi-a luat prin surprindere fanii cu un mesaj emoţionant publicat pe conturile sale de socializare. Sportiva americană a decis să nu participe la următorul turneu şi a recunoscut că se luptă cu depresia postnatală. Umilită la San Jose de Konta, Serena Williams a decis să ia o perioadă mai lungă de pauză. Şi-a anunţat fanii printr-un mesaj emoţionant. (DETALII AICI)

4. Omul de afaceri american Stan Kroenke a anunţat că a ajuns la un acord cu rusul Alişer Usmanov, pentru a prelua în totalitate controlul clubului Arsenal Londra. Kroenke îi va plăti lui Usmanov 600 de milioane de lire sterline (671 de milioane de euro) pentru proporţia de 30 la sută pe care acesta din urmă o deţine la gruparea din nordul Londrei. Americanul va ajunge, astfel, să fie proprietarul unei cote de 97 la sută din acţiunile clubului Arsenal. (DETALII AICI)

5. Gaz Metan Mediaş va pune în vânzare, miercuri, biletele pentru meciul cu FCSB, programat duminică, de la 21:00, în etapa a patra a Ligii 1. Fie că vine de vorba despre tribuna întâi sau a doua, preţul unui bilet este de 50 de lei, iar fanii echipei medieşene sunt nemulţumiţi şi pretind că nu îşi permit să vină la meci. (DETALII AICI)

Afla mai multe despre: ce s-a intamplat azitelekom 

viewscnt
Articole similare