Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat astăzi? TOP 5 cele mai importante ştiri ale zilei!

Ce s-a întâmplat astăzi? TOP 5 cele mai importante ştiri ale zilei!

Fotbal

Comentarii

telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante evenimente sportive ale zilei

1. Ajutor divin de la UEFA! Un profesor de religie arbitrează FCSB în manşa tur cu Rapid Viena din Europa League. Scoţianul William Collum va fi la centru la partida Rapid Viena - FCSB din play-off-ul Europa League. Collum va fi ajutat de David McGeachie, Douglas Ross, ambii asistenţi, şi de rezerva Nicholas Walsh.

2. EXCLUSIV | Transfer spectaculos. Şi-a reziliat azi contractul cu CFR Cluj şi a semnat cu altă echipă din Liga I. Mişcare importantă în Liga I. Cosmin Vâtcă şi-a reziliat azi contractul cu CFR Cluj şi urmează să semneze, joi, cu FC Voluntari.

3. UEFA, pe punctul să ia o decizie istorică pentru Champions League! Schimbarea care ar putea surveni din faza sferturilor. Publicaţia britanică The Times anunţă astăzi că UEFA este pe punctul să decidă introducerea sistemului VAR (Video Assistant Referee) chiar din acest sezon al Ligii Campionilor, din faza sferturilor.

4. GALERIE FOTO | Aşa arată echipamentul PSG-ului pentru Champions League! De ce renunţă la logo-ul Nike de pe tricouri! PSG şi-a propus să câştige Liga Campionilor în acest sezon, iar pentru acest lucru a umblat chiar şi la... tricouri. Campioana Franţei va avea o serie de tricouri speciale pentru jocurile de la ”masa bogaţilor”.

5. VIDEO | Primarul Craiovei a fost să vadă dezastrul de pe stadion. INCREDIBIL | Motivul pentru care iarba nu se prinde! Mihail Genoiu, primarul Craiovei, a fost în vizită la stadion pentru a inspecta suprafaţa de joc. Gazonul a avut mari probleme în ultima perioadă, dar Genoiu susţine că problemele ar putea fi mult mai grave şi suprafaţa de joc ar putea fi înlocuită abia în primăvară.

Afla mai multe despre: ce s-a intamplat azitelekomsport 

viewscnt
Articole similare