Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat cu Claudiu Donose, puştiul Stelei care a fost în probe la Napoli: ”Am fost anunţat de George Ogăraru”

Ce s-a întâmplat cu Claudiu Donose, puştiul Stelei care a fost în probe la Napoli: ”Am fost anunţat de George Ogăraru”galerie foto

Steaua

Comentarii

la finalul anului trecut, Steaua anunţa că unul dintre puştii din echipă, Claudiu Donose, era în probe la Napoli.

La finalul lui 2021, CSA Steaua anunţa că un puşti din academia sa, Claudiu Donose, era în probe la Napoli.

George Ogăraru vorbea la superlativ despre junior şi afirma că napoletanii era interesaţi de transferul fotbalistului de doar 17 ani, cu doar trei meciuri pentru Steaua.

Mă bucur că există interes din partea unui club atât de mare, precum Napoli, pentru unul dintre juniorii Stelei. În Romania sunt copii talentaţi şi sper să vină cât mai mulţi spre clubul nostru, unde să confirme la echipa de seniori, pentru ca la un moment dat, să facă pasul către cluburile mari din Occident.

Sperăm ca această experienţă să-l ajute pe Claudiu să crească şi să-l vedem cât mai des în echipa de start a Stelei”, spunea Ogăraru.

Nici două săptămâni mai târziu, Daniel Opriţa a anunţat care este situaţia fotbalistului şi ce s-a întâmplat cu acesta.

Ce s-a întâmplat cu Claudiu Donose, puştiul Stelei care a fost în probe la Napoli

Claudiu Donose nu a făcut, din păcate, faţă la formaţia de juniori a lui Napoli, astfel că s-a întors la CSA Steaua, unde s-a realăturat deja antrenamentelor primei echipe.

Opriţa a precizat că nici nu se aştepta la vreun câştig din urma probelor sale la Napoli şi că a fost de acord cu plecarea temporară a lui Donose la cererea lui Ogăraru, directorul tehnic al academiei Stelei.

S-a întors, a fost la noi la antrenament. Eu nu vreau ca el să plece, nu cred că poate Steaua să ia mulţi bani pe el. Chiar nu văd ce se poate scoate pe el.

Eu am fost anunţat de George Ogăraru, m-a întrebat dacă sunt de acord să îl las la Napoli, că vor să îl vadă. Am acceptat, dar sincer nu am văzut scopul acestei vizite la Napoli.

Noi nu avem pregătirea de afară, nu putem face faţă la aceste vârste. Vedeţi şi în cupele europene, sau fotbaliştii care pleacă devreme şi se întorc, pentru că nu reuşesc să joace”, a declarat Daniel Opriţa, pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: claudiu donose 

viewscnt
Articole similare