Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat cu Jean Sony Alcenat, jucătorul de "10 milioane de euro". Câţi ani are şi unde a jucat ultima dată fundaşul dreapta

Ce s-a întâmplat cu Jean Sony Alcenat, jucătorul de "10 milioane de euro". Câţi ani are şi unde a jucat ultima dată fundaşul dreaptagalerie foto

FCSB

Comentarii

De-a lungul anilor, FCSB a transferat şi a vândut numeroşi jucători. În fiecare sezon, patronul echipei a încercat, şi de cele mai multe ori a reuşit, să aducă cei mai buni jucători din Liga I.

Aşa s-a întâmplat şi cu Jean Sony Alcenat. Fundaşul a impresionat în cele trei sezoane petrecute la Petrolul Ploieşti, apoi a fost adus la FCSB, în vara anului 2015. Însă, presiunea venită din partea lui Gigi Becali în urma rezultatelor dezamăgitoare ale echipei au dus la evoluţiile şterse ale lui Alcenat.

  • "Un fotbalist de zece milioane de euro, cu nişte calităţi cum rar am văzut la alţi fundaşi din lume" , spunea Dumitru Dragomir despre Alcenat.

La scurt timp după plecarea lui Mirel Rădoi de pe banca tehnică, fundaşul nu s-a regăsit în planurile lui Laurenţiu Reghecampf şi a fost împrumutat la FC Voluntari, după doar şapte meciuri jucate pentru roş-albaştri. După ce a prins şi alte cinci partide în tricoul ilfovenilor, Alcenat s-a despărţit definitiv de FCSB.

"Am făcut o economie de 160.000 de euro pe lună cu plecările lui Tade, Alcenat, Chipciu şi Varela, bani cu tot cu taxe. Şi am încasat 4 milioane. E rău?" , declara Becali în vara lui 2016.


Sezonul 2015-2016 – 18 transferuri

Jucător        Sumă de transfer

Gregory Tade       500.000

Gabi Enache         500.000

Sulley Muniru      500.000

Alex Tudorie        250.000

Mihai Pintilii        250.000

Marko Momcilovic        250.000

Aymen Tahar       150.000

Sebastian Chitoşcă        50.000

Doru Popadiuc     50.000

Cătălin Ştefănescu         50.000

Thaer Bawab        liber

Jugurtha Hamroun         liber

Gabi Tamaş          liber

Cătălin Carp        liber

Timo Gebhart       liber

Sony Alcenat        liber

Houssine Kharja  liber

Ciprian Marica     liber

TOTAL      2.550.000


Alcenat a prins transferul un nou transfer important după plecarea de la echipa lui Becali. Haitianul a semnat cu Feirense şi a evoluat constant în prima ligă a Portugaliei. Spre exemplu, în sezonul trecut, Alcenat a jucat în 28 de meciuri, perioadă în care echipa sa a încasat 36 de goluri.

Ajuns la 32 de ani, fundaşul s-a despărţit în vara acestui an de Feirense, rămasă în prima ligă, iar acum este liber de contract.

Afla mai multe despre: becalifcsbfeirensealcenatliga 1taderadoi 

viewscnt
Articole similare