Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat cu redactorul-şef al publicaţiei ”Die Aktuelle” după publicarea interviului fals cu Michael Schumacher

Ce s-a întâmplat cu redactorul-şef al publicaţiei ”Die Aktuelle” după publicarea interviului fals cu Michael Schumacher

Formula 1

Comentarii

Anne Hoffmann, redactor-şef al publicaţiei Die Aktuelle, a fost concediată după ce a supravegheat linia editorială a publicaţiei din 2009.

Die Aktuelle a publicat un articol controversat în Germania în această săptămână şi a deschis dezbaterea despre riscurile inteligenţei artificiale, relatează Belga.

Redactorul-şef al publicaţiei Die Aktuelle a fost concediat

Pe coperta revistei figura o fotografie a fostului pilot, cu titlul „Michael Schumacher: primul interviu!”. Un subtitlu spunea: „Pare înşelător de real”.

În paginile interioare a devenit evident că tabloidul scria despre un interviu fals generat de un site web de inteligenţă artificială.

Publicaţia a cerut scuze familiei Schumacher şi a decis că articolul nu ar fi trebuit să fie publicat niciodată.

Nu corespunde standardelor jurnalistice pe care noi – şi cititorii noştri – le aşteptăm de la un editor precum Funke”, a declarat Bianca Pohlmann, director operaţional al publicaţiilor Funke.

De la accidentul din 2013, familia lui Schumacher a făcut mari eforturi pentru a proteja intimitatea fostului pilot. Drept urmare, nu se ştie care este starea lui Michael Schumacher. Se crede că el este la locuinţa din Elveţia a familiei.

Afla mai multe despre: michale schumacher 

viewscnt
Articole similare