Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat cu transferul lui Kyle Lafferty la Sepsi: ”În fotbal, detaliile fac diferenţa. Mi s-a părut un proiect ambiţios”

Ce s-a întâmplat cu transferul lui Kyle Lafferty la Sepsi: ”În fotbal, detaliile fac diferenţa. Mi s-a părut un proiect ambiţios”

Superliga

Comentarii

Sepsi a făcut o ofertă, dar Kyle Lafferty a fost nevoit să refuze, din pricina unor neînţelegeri în termenii contractului. După ce mutarea a picat, Lafferty a oferit un interviu şi a discutat despre unde au eşuat negocierile, dar şi despre motivaţia să vină în România.

Nord-irlandezul părea o venire siguă pentru trupa lui Leo Grozavu, dar mutarea a picat în ultimul moment. Atacantul de 33 de ani a discutat despre care ar fi motivele pentru aceasta şi despre ce îl convinsese, în primul rând, să vină în România.

”Eu sunt un fotbalist profesionist şi sunt dispus să joc oriunde sunt dorit, dacă există posibilitatea de a avea rezultate, de a obţine performanţe într-un mod sau altul. Ştiam câte ceva despre campionatul vostru, ştiam de echipele mari, Dinamo, Steaua ... Orice campionat poate fi atrăgător dacă sunt îndeplinite condiţiile de performanţă. Nu a fost să fie acum. [...] În fotbal, detaliile fac diferenţa. Nu ne-am pus de acord asupra unor aspecte şi am fost obligat să declin oferta. Îmi pare rău că nu am ajuns la o înţelegere, eram pregătit să vin în Româniaa declarat atacantul nord-rlandez

”Am discutat cu cei de acolo despre proiect. Despre nivelul la care este acum clubul, despre ce investiţii vor să facă şi unde vor să îl ducă. Îţi spun sincer că mi s-a părut un proiect ambiţios, foarte interesant. Am avut o ofertă şi din altă parte din Liga 1, dar cei de la Sepsi au fost mai decişi, mi-au propus ceva concret. Nu a fost să fie.[...] Nu vreau să dezvălui numele celuilalt club, din respect pentru cei de acolo. Dacă ar fi fost o ofertă concretă, discutam fără probleme. Negocierile cu Sepsi pot spune că sunt închise definitiv. Nu cred că vor reveni cu o propunere mai bună. Poate că o să vin în România, când se va putea, măcar ca turist”, a mai spus Lafferty, pentru prosport.

 

Afla mai multe despre: sepsiliga 1kyle lafferty 

viewscnt
Articole similare