Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat cu Ţucudean? Atacantul naţionalei a ”dispărut” la pauza meciului

Ce s-a întâmplat cu Ţucudean? Atacantul naţionalei a ”dispărut” la pauza meciului

CFR Cluj

Comentarii

Golgheterul CFR-ului, George Ţucudean a fost schimbat la pauza partidei cu Astra Giurgiu (1-1). Campioana României a remizat în runda cu numărul 24 pe teren propriu cu formaţia lui Enache şi rămâne fără victorie în 2019.

Atacantul naţionalei a fost schimbat la pauză de Conceicao cu Alexandru Păun. Ţucudean nu doar că n-a oferit declaraţii la finalul partidei, dar nici nu a luat loc pe banca de rezerve în partea secundă a meciului.

Mai mult decât atât, atacantul golgheter al clujenilor nu a fost văzut nici la vestiare de către colegii săi. ”Cred că Ţucu este un pic răcit” a explicat Ciprian Deac la finalul partidei. ”Ne-a lipsit Ţucu e clar, e un jucător foarte important pentru noi” a completat şi Djokovic, la final, în interviurile acordate Telekom Sport.

Ţucudean este cel mai bun marcator al CFR-ului în actuala ediţie de campionat cu 14 reuşite. Din informaţiile site-ului nostru, vârful clujenilor nu a părăsit arena din Cluj la pauza partidei, dar a fost primul jucător care a plecat de la stadion, la finalul jocului. Se pare că Ţucudean ar fi suferit o accidentare, motiv pentru care a fost şi schimbat de Conceicao la pauza meciului.

Formaţia CFR Cluj a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, sâmbătă, pe teren propriu, în compania echipei Astra Giurgiu, în etapa a XXIV-a a Ligii I. Giurgiuvenii au jucat în inferioritate numerică încă din minutul 30, după eliminarea lui Bejan. Pentru CFR a marcat Mureşan, în minutul 53, în timp ce Astra a punctat prin autogolul lui Culio, din minutul 73.

Afla mai multe despre: george ţucudeancfr cluj 

viewscnt
Articole similare