Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat cu ultimii 5 golgheteri din Liga 2. Unul dintre ei joacă acum în Liga 3 pe un salariu INCREDIBIL

Ce s-a întâmplat cu ultimii 5 golgheteri din Liga 2. Unul dintre ei joacă acum în Liga 3 pe un salariu INCREDIBIL

Liga 2

Comentarii

Cristi Gavra este golgheterul actual al ligii secunde, competiţie transmisă în direct de Telekom Sport. Dar, ce s-a întâmplat cu ultimii cinci golgheteri pe care i-a dat Liga 2?

În acest sezon competiţional, Gavra de la U Cluj are 15 goluri marcate conform site-ului LPF2.ro. El este urmat în clasamentul marcatorilor de Ciprian Rus (UTA), Valentin Buhăcianu (Aerostar), Daniel Pârvulescu (U Cluj) şi Adrian Voicu (FC Voluntari).

Ei sunt cei mai bine poziţionaţi jucători din Liga 2 în acest moment pentru titlul de golgheter. În sezonul 2017-2018, golgheter a fost Valentin Alexandru de la Dunărea Călăraşi cu 27 de goluri. Cu un an în urmă, Bogdan Chipirliu a fost cel mai bun maractor cu 29 de goluri, iar în sezonul 2015-2016, acelaşi Alexandru a fost top scorer. Sezoanele precedente i-au oferit în prim plan pe Marius Matei şi pe Clement Pălimaru.

Ce s-a ales de toţi aceşti jucători care au impresionat în Liga 2? Gălăţeanul Marius Matei a ajuns la Crişul Chinineu, în timp ce Clement Pălimaru, la 33 de ani nu mai activează la nicio echipă. Valentin Alexandru, golgheter în două sezoane a fost împrumutat de Dunărea Călăraşi tot în Liga 2 la Chindia, în timp ce Bogdan Chipirliu, fostul golgheter de la Juventus Bucureşti  a ajuns la Buzău, unde a primit un salariu incredibil de 5.000 de euro, remuneraţie uriaşă pentru Liga 3. El bifase o experienţă la Astra Giurgiu cu care a evoluat inclusiv în Europa League. 

Afla mai multe despre: bogdan chipirliugolgheteri liga 2 

viewscnt
Articole similare