Experiențe împreună.
You are here:

Ce s-a întâmplat în timpul finalei Halep - Stephens. Fanii, indignaţi de reacţia unui comentator: „Dezgustător! Televiziunea trebuie să-şi ceară scuze”

Ce s-a întâmplat în timpul finalei Halep - Stephens. Fanii, indignaţi de reacţia unui comentator: „Dezgustător! Televiziunea trebuie să-şi ceară scuze”galerie foto

Tenis

Simona Halep a strălucit, în acest an, la Roland Garros, acolo unde a reuşit să-şi adjudece primul său trofeu de Mare Şlem din carieră, iar la finalul partidei misiunea de a o intervieva pe sportiva din România i-a revenit chiar lui Marion Bartoli, jucătoarea care s-a retras din tenis după un meci pierdut în faţa româncei.

Nu ar fi nimic ieşit din comun dacă Bartoli nu ar fi avut în urmă cu trei ani un atac furibund la adresa Simonei Halep, despre care spunea că ”nu are armele necesare” pentru a câştiga. 

"Este una dintre jucătoarele care au urcat foarte repede în clasament, fără a avea atuuri importante. Există lacune, iar acestea sunt amplificate când apare presiunea", declara fostul numar 7 mondial, intr-un interviu pentru jurnalistii de la L'Equipe. "Nu înţelegeam de ce câştigă atât de multe meciuri. Nu are ce îi trebuie. Când nu ai mare lucru şi eşti tot timpul implicată în meciuri complicate, devine uzant", mai sublinia Marion Bartoli.

Cu siguranţă că nici Simona şi nici Bartoli nu au uitat acest incindent. În momentul în care a mers să vorbească pentru publicul prezent în tribună, Simona îi zâmbea ironic lui Bartoli, iar aceasta era evident copleşită de moment, fâstâcindu-se în câteva rânduri.

Cu toate acestea, securea războiului pare acum îngropată, deoarece lucrurile au stat diferit pe parcursul desfăşurării finalei RG. Bartoli a comnetat partida pentru ITV şi după reacţia fanilor pe reţelele de socializare se pare că i-a ţinut partea jucătoarei din România.

”Marion Bartoli este o mare dezamăgire. ITV ar trebui să iasă să-şi ceară scuze pentru asta. Ţin cu Halep, dar asta e o nebunie oribilă”, a scris un fan pe Twitter. Un altul a reacţionat: ”Bartoli stă în cabina de comentariu cu steagul României şi are tatuat pe frunte numele lui Halep. N-am mai auzit niciodată un comentator mai părtinitor”.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta