Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat în vestiarul Ungariei după înfrâgnerea cu România: "Erau distruşi!". Informaţii de ULTIMĂ ORĂ

Ce s-a întâmplat în vestiarul Ungariei după înfrâgnerea cu România: "Erau distruşi!". Informaţii de ULTIMĂ ORĂ

Echipa națională

Comentarii

România U21 a învins Ungaria U21, 2-1 la Campionatul European, iar victoria tricolorilor mici i-a demoralizat total pe jucătorii maghiari. Zoltan Gera, selecţionerul ungurilor, a dezvăluit că elevii săi au fost foarte afectaţi după ce România a reuşit să câştige împotriva lor cu un gol pe final de meci, marcat de Alexandru Paşcanu.

Ce s-a întâmplat în vestiarul Ungariei după înfrângerea cu România: "Erau distruşi!"

România U21, antrenată de Adrian Mutu, a obţinut o victorie importantă în condiţii speciale. Au fost nevoiţi să revină de la 0-1, deşi Ungaria juca în 10 oameni. Alexandru Măţan şi Alexandru Paşcanu au marcat golurile victoriei care le permite tricolorilor mici să viseze la o nouă calificare în fazele finale la EURO 2021, după performanţa din 2019.

Zoltan Gera, selecţionerul Ungariei, a vorbit despre înfrângerea suferită de elevii săi în faţa României şi a dezvăluit că jucătorii maghiari au fost extrem de afectaţi. "Băieţii erau distruşi, extrem de afectaţi de înfrângerea în faţa României, mai ales după ce au încasat acel gol pe final. Am vorbit cu ei, am încercat să le ridicăm moralul, chiar după meciul cu România. Le-am spus că înţeleg că este un moment dureros, dar trebuie să ridicăm capul din pământ şi să ne pregătim de meciul următor.

Au depăşit acea stare, au mai mult entuziasm. Avem meci cu o echipă puternică, rămâne un meci important, chiar dacă nu mai avem şanse să ne calificăm mai departe", a spus Gera la conferinţa de presă.

Ca să se califice mai departe fără nicio emoţie, România trebuie să învingă Germani U21. Ne putem califica şi cu un egal, 2-2, dar partida va fi abordată la victorie. Germania U21 - România U21 se va juca marţi, de la ora 19:00, meci care va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe site-ul www.telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: romania u21ungaria u21zoltan gera 

viewscnt
Articole similare