Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat la CFR Cluj cu străinul cu zeci de meciuri în La Liga! A revenit în forţă după problemele avute: "Cei din club cred în mine"

Ce s-a întâmplat la CFR Cluj cu străinul cu zeci de meciuri în La Liga! A revenit în forţă după problemele avute: "Cei din club cred în mine"

CFR Cluj

Comentarii

Mijlocaşul de bandă de la CFR Cluj, Michael Pereira (33 de ani), a devenit om de bază în echipa campioanei României, în acest sezon. Nu la fel au stat lucrurile pentru francez şi în sezonul trecut.

Michael Pereira s-a impus la CFR Cluj

Accidentarea lui Billel Omrani, care evolua în flancul stâng al atacului, şi meciurile disputate în mai multe competiţii au dus la impunerea lui Michael Pereira în echipa de start a CFR-ului. 

Francezul a venit la CFR Cluj la începutul sezonului 2019-2020, cu Dan Petrescu la cârmă, dar s-a impus ca titular abia în acest sezon. Pereira a susţinut că s-a acomodat mai greu în Liga 1 şi că a muncit pentru a intra în formă: "Îmi cunosc calităţile, ştiu că pot face mai mult. Adaptarea mea în acest campionat a fost dificilă şi să nu uităm că sunt la o echipă care a luat campionatul, cu jucători buni. A fost greu să intru în formă, în familia CFR. Cred că în ultimele luni am intrat în sistemul de rotaţie, am primit încredere de la antrenor, cei din club cred în mine, aşa că încerc să dau totul pentru echipă. Sper că la anul, în 2021, să dau totul şi să fie bine pentru mine", a declarat Pereira.  

În acest sezon, Pereira a jucat în 20 de meciuri, faţă de doar 18 partide jucate în întreg sezonul trecut. 

"Cred că suntem favoriţi (n.r. - în lupta pentru titlul Ligii 1). Avem experinţă, acum ne putem concentra doar pe campionat. Am jucat din trei în trei zile în ultimele luni şi nu a fost aşa uşor, a fost avantaj pentru adversari. Acum avem un meci săptămânal. Echipa este împreună, aşa că sunt foarte pozitiv pentru ce urmează în noul an. Acum trebuie să ne odihnim, pentru că a fost complicat şi cu gânduri bune pentru viitor", a mai spus fotbalistul ofensiv de la CFR Cluj. 

Fotbalistul CFR-ului are zeci de prezenţe în La Liga, cu Mallorca şi Granada.

Afla mai multe despre: michael pereiracfr cluj 

viewscnt
Articole similare