Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a schimbat odată cu venirea lui Mircea Rednic la Dinamo! Ce a observat Iuliu Mureşan când a privit echipa: "Nu, nu e dur. Mai vrea jucători" | EXCLUSIV

Ce s-a schimbat odată cu venirea lui Mircea Rednic la Dinamo! Ce a observat Iuliu Mureşan când a privit echipa: "Nu, nu e dur. Mai vrea jucători" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Administratorul special al lui Dinamo Bucureşti, Iuliu Mureşan, a sesizat schimbările din cadrul echipei, odată cu venirea lui Mircea Rednic pe banca tehnică.

Iuliu Mureşan, despre munca lui Mircea Rednic la Dinamo Bucureşti

Oficialul "câinilor" e încrezător înaintea derby-ului cu Rapid Bucureşti, care are loc sâmbătă, de la 20:30, în Liga 1, live video pe Telekomsport.ro. Iuliu Mureşan a observat anumite schimbări în bine, după schimbarea lui Dario Bonetti. 

"Nu a intrat în conflicte cu jucătorii, gestionează foarte bine jucătorii şi lotul. Sunt mai uniţi jucătorii decât înainte şi conţinutul antrenamentelor este mai bun. Nu, nu e dur, e un antrenor diplomat. Ştie şi să antreneze bine, dar ştie şi să se comporte cu jucătorii şi să le menţină acel stres pozitiv. 

Eu deja văd o creştere în jocul echipei. E o organizare mai bună, un ritm mai bun. Mai vrea să mai aducă jucători, a fost un post pe care nu am reuşit să îl acoperim, cel de fundaş dreapta. În atac se vede clar că ne trebuie jucători, avem atacanţi, dar ne trebuie atacanţi care dau gol, nu să le scrie pe ecuson 'atacant'.

Pe lângă Mirko (n.r. - Ivanovski), de care suntem mulţumiţi, l-am adus pe un atacant, Tomas (n.r. - Vestenicky), şi chiar i-a venit cartea verde. Vor avea drept de joc. Am adus un mijlocaş, care îmi place foarte mult, l-a adus Mircea Rednic pe Espinosa.  Acum li se cerr jucătorilor ritm de antrenament, care e necesar la o echipă de Liga 1, în sfârşit", a declarat oficialul dinamovist pentru Telekom Sport.  

EXCLUSIV | Mircea Rednic îşi aduce sfătuitor la Dinamo Bucureşti: "Sper să vină. Ar fi mai mult decât un team manager"

Afla mai multe despre: iuliu muresanmircea rednicdinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare