Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-ar ascunde în spatele schimbării lui Petrea la FCSB! Răsturnare de situaţie: înţelegerea cu Gigi Becali EXCLUSIV

Ce s-ar ascunde în spatele schimbării lui Petrea la FCSB! Răsturnare de situaţie: înţelegerea cu Gigi Becali EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele ANAD, Cristi Balaj, a venit cu o versiune proprie privind schimbarea de antrenor de la FCSB. Acesta nu crede în varianta prezentată de Gigi Becali şi Toni Petrea şi susţine că omul de afaceri a vrut să-i facă o ieşire demnă antrenorului.

Cum ar fi fost schimbat Toni Petrea de la FCSB

Balaj a explicat ce s-ar fi întâmplat la FCSB în ultimele zile, după ce CFR Cluj a cucerit al patrulea titlu: "La FCSB e dureros că antrenorii ajung să-şi piardă credibilitatea. Când vii după joc cu explicaţii, ştiind că tu nu participi la schimbări şi la primul 11, îţi pierzi credibilitatea. Dai impresia că e chiar aşa, adică tu ai decis, tu ai hotărât. Eu zic că dacă Gigi Becali dorea să-l facă să rămână, ar fi reuşit. Să nu spun că ne putem gândi că Gigi ar fi vrut să plece <<Spui tu că renunţi>>", a susţinut Cristi Balaj. 

Varianta sa a fost luată în calcul şi de Basarab Panduru, prezent în studio: "Mai degrabă aşa".

Fostul arbitru şi-a continuat teoria: "Spun că dacă Gigi ar fi vrut să rămână Petrea, ar fi rămas. E părerea mea. Există posibilitatea ca Gigi să-şi fi dorit să plece, să aducă un alt antrenor, pe Şumudică, şi au 'îmbrăcat-o' frumos. Petrea a fost mereu civizilizat, Gigi n-a vrut să plece cu o imagine proastă, pentru că n-a greşit faţă de el, iar Gigi l-a respectat. Au ajuns la această formă de a renunţa. Serios, a refuzat Toni Petrea FCSB-ul?", a mai spus Balaj. 

Ce au anunţat Gigi Becali şi Toni Petrea

Imediat după ce a ratat titlul de campion cu FCSB şi după înfrângerea cu U Craiova, scor 1-0, Toni Petrea a anunţat că nu va mai fi antrenorul echipei. Tehnicianul a spus ce a decis, deşi i s-a oferit prelungirea contractului. 

Joi dimineaţa, Gigi Becali a oferit varianta sa, în privinţa lui Toni Petrea. "Nu-l dădeam niciodată afară. I-am spus <<Stai, nu pleca>>. A zis <<Nu, nu mă răzgândesc>>. Aşa am luat legătura cu Şumudică". 

Între timp, Gigi Becali i-a găsit un nou loc de muncă lui Toni Petrea. Antrenorul urmează să fie retrogradat la FCSB 2, în locul lui Bogdan Vintilă. 

 

Afla mai multe despre: toni petreafcsbcristi balajgigi becalimarius sumudica 

viewscnt
Articole similare