Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-ar fi întâmplat dacă Novak Djokovic ar fi încercat să pătrundă în Franţa! Ministrul care face un anunţ important în vederea Roland Garros

Ce s-ar fi întâmplat dacă Novak Djokovic ar fi încercat să pătrundă în Franţa! Ministrul care face un anunţ important în vederea Roland Garros

Tenis

Comentarii

Protocoalele de sănătate impuse în timpul evenimentelor sportive majore din Franţa, în special bulele sanitare, ar permite "cuiva precum Novak Djokovic să poată intra pe teritoriul Franţei” şi să participe la Roland-Garros, a declarat, vineri, ministrul Sportului, Roxana Mărăcineanu, la France Info.

Roxana Mărăcineanu spune că protocoalele sanitare la marile evenimente sportive din Franţa ar permite "cuiva ca Novak Djokovic să poată intra pe teritoriul francez"

Un sportiv "care nu este vaccinat (...) va putea participa la competiţie pentru că protocolul, bula sanitară a acestor evenimente sportive majore o va permite”, a explicat ministrul, răspunzând la o întrebare despre numărul 1 mondial şi turneul de la Roland Garros din mai.

"Există protocoale de sănătate impuse pentru evenimente majore de către federaţiile în cauză, care se adaugă la protocolul ţării şi, prin urmare, acestea vor permite cuiva ca Novak Djokovic să poată intra pe teritoriul Franţei”, a continuat ea. .

Dar "orice jucător, orice sportiv care se antrenează în Franţa, fie el francez sau străin, dacă are domiciliul pe teritoriul nostru, pentru a se antrena, va trebui să aibă permis de vaccinare tot timpul pentru a intra în incinte sportive”, a amintit ea.

"În Franţa, astăzi, nu avem aceleaşi reglementări ca Australia pentru a intra pe teritoriu, pentru sportivi ca şi pentru ceilalţi cetăţeni din alte ţări", a menţionat Mărăcineanu.

Novak Djokovic a sosit la Melbourne cu un zbor Emirates de la Dubai, miercuri, la scurt timp după ora 23.00 AEST (n.r. - 15.00, ora României). El a fost ţinut în aeroport peste opt ore. După ce ce i-a fost anulată viza, sârbul a fost transferat la un hotel de carantină din Melbourne, folosit ca un centru de detenţie pentru imigranţi, până când va putea părăsi ţara. El a făcut apel şi acesta va fi judecat luni.

 

Afla mai multe despre: novak djokovic 

viewscnt
Articole similare