Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-ar întâmpla dacă Mirel Rădoi ar rata a doua calificare la un turneu final: "E un semn mare de întrebare. Lumea te analizează"

Ce s-ar întâmpla dacă Mirel Rădoi ar rata a doua calificare la un turneu final: "E un semn mare de întrebare. Lumea te analizează"

Echipa națională

Comentarii

Ioan Andone a vorbit despre selecţionerul Mirel Rădoi, înaintea meciului naţionalei cu Islanda, în urma căruia România şi-ar putea securiza locul secund în grupă.

Ioan Andone, despre Mirel Rădoi: "E un semn mare de întrebare dacă el va accepta al doilea eşec"

Mirel Rădoi e varianta potrivită pentru naţională, în acest moment, susţine fostul antrenor al lui Dinamo. 

"Olăroiu are foarte multă experenţă, dar neantrenând în fotbalul românesc... Normal că  eşti interesat şi dacă ai antrenat în China, Arabia Saudită în ultimii 15 ani, eşti interesat de fotbalul românesc, e clar că ştii, dar eu aş merge pe continuitate cu el (n.r. - cu Mirel Rădo), dacă aş fi şi aş avea putere de decizie în federaţie, aş merge pe mâna lui Rădoi. A fost în toate meciurile de calificare, sunt mulţi jucători cu care a lucrat şi la tineret, a făcut un EURO U21 cu tineretul, aş merge pe continuitate. Nu e un risc să-l iei pe Oli, să zici că Oli poate va face greşeli, nu va face greşeli că are atâţia ani de experienţă", a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport. 

România întâlneşte Islanda în penultima etapă a grupelor, iar nordicii au fost cei care i-au lăsat pe tricolori acasă în drumul spre EURO 2020. Ioan Andone a vorbit despre ce s-ar putea întâmpla cu cariera lui Mirel Rădoi dacă va mai rata încă un turneu final. 

"Să pierd două calificări pentru cariera mea care e la început, a lui Mirel, e un semn mare de întrebare dacă el va accepta al doilea eşec. Lumea te analizează înainte de a face o ofertă. <<A avut două necalificari>>", a adăugat dinamovistul. 

Afla mai multe despre: mirel radoiioan andonecosmin olaroiu 

viewscnt
Articole similare