Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-ar putea întâmpla cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă dacă Parma retrogradează în Serie B: "Nu este un campionat uşor"

Ce s-ar putea întâmpla cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă dacă Parma retrogradează în Serie B: "Nu este un campionat uşor"galerie foto

Serie A

Comentarii

Lucian Goian a explicat ce s-ar putea întâmpla cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă, dacă Parma va retrograda în Serie B. Echipa antrenată de Roberto D'Aversa nu a reuşit să câştige în ultimele cinci etape din Serie A.

Ce s-ar putea întâmpla cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă dacă Parma retrogradează

Până în acest moment, doar Valentin Mihăilă pare că şi-a asigurat postul de titular în echipa Parmei, în timp ce Dennis Man, ajuns în Italia de doar câteva săptămâni, e încă rezervă. 

În ultimul meci, cu Spezia, scor 2-2, Valentin Mihăilă a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, în timp ce Dennis Man a intrat după pauză şi a ratat o şansă bună de a marca pe finalul meciului. 

Lucian Goian a luat în calcul şi o posibilă retrogradare a Parmei, caz în care a anunţat ce s-ar putea întâmpla cu cei doi români: ”Serie B nu este un campionat uşor, evident, nu este ca Serie A. Dar, dacă vor retrograda, vor putea juca bine, se vor lupta la promovare, ar putea marca mai multe goluri, ei fiind jucători ofensivi, pot lua un plus de încredere, iar după un sezon ar putea reveni în forţă în Serie A”, a declarat Lucian Goian pentru Look Sport+.

Parma nu reuşeşte să se despartă de zona retrogradării. Echipa românilor e pe locul 18, cu 15 puncte, iar în ultimele cinci etape are două remize şi trei înfrângeri, astfel că şansele de a se salva scad de la etapă la etapă. Torino e ultima echipă care se află deasupra liniei retrogradării, pe locul 17, cu 20 de puncte. 

  • Opt meciuri şi o pasă de gol sunt cifrele lui Valentin Mihăilă în Serie A. 
  • Cinci meciuri a bifat Dennis Man, fără a marca şi fără să ofere vreo pasă decisivă. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dennis manvalentin mihailaparmaspezia parmaparma serie b 

viewscnt
Articole similare