Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ce să facă Mitriţă la New York? Că nu ajunge în Manhattan, e în Bronx!" Transferul de opt milioane de euro al lui Mitriţă, desfiinţat în direct la TV

"Ce să facă Mitriţă la New York? Că nu ajunge în Manhattan, e în Bronx!" Transferul de opt milioane de euro al lui Mitriţă, desfiinţat în direct la TV

Fotbal

Comentarii

Cornel Dinu a criticat strategia de transferuri a Universităţii Craiova, club care a vândut jucători de aproape 20 de milioane de euro în ultimii ani, fără să reinvestească banii în transferuri.

Expertul Telekom Sport consideră că investitorii clubului din Bănie nu îşi doresc performanţă, ci doar profit de pe urma transferurilor, altfel nu şi-ar fi vândut rând pe rând căpitanii.

"În ciuda entuziasmului care este la Craiova, cred că strategia este total greşită la această echipă, pentru că, după părerea mea, în partida de ieri dacă l-ar fi avut pe Mitriţă, singurul jucător capabil să scoată om, să dribleze, câştigau şi aveau şanse reale la titlu, la ceea ce visează. Dar sunt doar vise. Eu, repet, nu sunt de acord cu această strategie. Am auzit tot felul de... Lumea, mulţumită... Săraca, lumea e naivă. Nu judecă. Daţi-vă seama dacă această echipă l-ar fi avut pe Vătăjelu, l-ar fi avut pe Băluţă, l-ar fi avut pe Mitriţă, păi ce echipa ar fi asta? Asta era o echipă care se juca în campionatul nostru, jucători care fac diferenţa de la mijloc în faţă", a declarat Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Cornel Dinu nu îşi explică nici măcar transferul lui Alexandru Mitriţă la New York City FC, în schimbul a opt milioane de euro.

"Nu se poate să vrei performanţă - şi aici intervine mentalitatea conducătorilor - când tu, cum apare un jucător mai ca lumea, cum îl vinzi şi spui: «mama, ce mare lovitură, l-am vândut la New York». Ce să facă la New York? Că nu ajunge în Manhattan, e în Bronx, unde joacă ăia, băieţii ăia, pe la echipa aia, pe unde e el.

Pe când dacă îl ţineai aici, dacă sunt nişte investitori care bagă bani realmente şi vor performanţă. Dar e marasmul ăsta ca să nu spun altfel din fotbalul nostru... «Domne, au venit...». Nu sunt oameni realmente de fotbal, sunt oameni care au venit să se facă cunoscuţi sau să scoată nişte profituri. Şi acest lucru cred că este valabil şi la Craiova", a mai spus Cornel Dinu.

"Cristea, Bărbuţ, Koljic sunt încercări de fotbalişti"

"De ce Craiova l-a dat pe Andrei Burlacu la Poli Iaşi? De ce nu-l păstrezi? Sau de ce nu joci cu acest Valentin Mihăilă? Nu mi-l aduce pe Rocha. Ce să fac cu el? Dă drumul la juniori, dacă te pricepi la fotbal!

Ce să faci cu Bărbuţ, Cristea şi Koljic? Sunt încercări de fotbalişti. Craiova a vândut pe 10 milioane de fotbal şi investit două.  Ce facem? Păcălim suflarea?" a adăugat Cornel Dinu.

Afla mai multe despre: cornel dinu 

viewscnt
Articole similare