Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ce să facem acum, să punem pauză carierelor?” Tudor Băluţă îl susţine pe selecţioner: ”M-am simţit bine mereu la echipa naţională cu domnul Contra”

”Ce să facem acum, să punem pauză carierelor?” Tudor Băluţă îl susţine pe selecţioner: ”M-am simţit bine mereu la echipa naţională cu domnul Contra”

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), de Suedia, în etapa a IX-a, penultima, a Grupei F a preliminariilor Euro-2020.

Tricolorii" au ratat calificarea din preliminarii, dar mai au o şansă din Liga Naţiunilor, în martie 2020, de a participa la turneul final, la care şi România organizează meciuri. Din Grupa F se califică Spania şi Suedia.

La finalul meciului, Tudor Băluţă, titularizat în acest meci de selecţionerul Cosmin Contra a declarat: ”Suntem dezamăgiţi, bineînţeles. Ne-am fi dorit să câştigăm, însă trebuie să recunoaştem că a fost echipa mai bună şi a meritat victoria. Nu cred că e vorba de presiune. Suntem fotbalişti profesionişti şi asta presupune fotbalul, mai ales la echipa naţională. Putem spune că e o campanie ratată. O campanie bune e atunci când te califici la Euro. Mai avem o şansă în martie şi trebuie să ne pregătim pentru ea şi să încercăm să facem totul pentru a ne califica. Nu cred că s-a gândit nimeni la baraj înainte de meci sau în timpul meciului. Acum normal că ne gândim la asta” a spus Băluţă.

”Normal că nu e o atmosferă bună, dar acum ce să facem, să punem pauză carierelor? Atitudine cred că a avut toată lumea. Toţi ne-am dorit să obţinem un rezultat bun. Nu cred că a fost vorba de atitudine. A fost vorba de unele aspecte ale jocului în care nu ne-am ridicat la nivelul lor.” a mai completat fotbalistul lui Brighton.

Angajat din septembrie 2017, Contra mai are contract cu FRF până la finalul acestui an: ”Eu m-am simţit bine mereu la echipa naţională cu domnul Contra. Am pregătit partida să o câştigăm. Nu am reuşit şi ne pare rău” a mai adăugat Băluţă.

 

Afla mai multe despre: tudor băluţă 

viewscnt
Articole similare