Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Ce să mai caute la Dinamo? Care sunt performanţele lui?” Ploaie de critici la adresa lui Ionel Dănciulescu

„Ce să mai caute la Dinamo? Care sunt performanţele lui?” Ploaie de critici la adresa lui Ionel Dănciulescu

Superliga

Comentarii

Ionuţ Chirilă, fostul antrenor, consideră că Ionel Dănciulescu nu are ce să caute în „Ştefan cel Mare” din cauza acţiunilor din trecut.

Dusan Uhrin, actualul antrenor a lui Dinamo, a cerut revenirea lui Dănciulescu la Dinamo.

„E haos managerial la Dinamo, la nivel administrativ şi nivelul managementului tehnic. Dinamo e o echipă a cărei conducere nu poate s-o ridice. Uhrin, în loc să-şi vadă de construcţia atacurilor poziţionale în condiţii de adversitate şi spaţii mici, se ocupă de numirea de conducători. E noaptea minţii! Nu el decide treaba asta. Nu Uhrin îl numeşte sau nu-l numeşte pe Dănciulescu.

Dănciulescu a fost la Dinamo vreo 7-8 ani. Care sunt rezultatele lui la Dinamo? Pe ce criterii a fost numit? Pe românisme d-astea că a fost dinamovist? Păi, a fost şi stelist. S-a bătut cu pumnul în piept că a fost stelist. Ce a fost mai mult, dinamovist sau stelist? Ce legendă a lui D
inamo e? Care sunt performanţele lui în calitate de conducător?

„Dacă simţi că nu poţi face ceva, trebuie să ai demnitate şi mândrie şi pleci!”

Dacă nu poţi face performanţă, te retragi! El s-a mai retras, dar s-a întors de 6 ori înapoi. Dănciulescu face parte şi trebuie să răspundă pentru haosul managerial şi administrativ de la Dinamo! E parte din dezastrul din ultimii ani. Dacă simţi că nu poţi face ceva, trebuie să ai demnitate şi mândrie şi pleci! Noi avem românismele astea, punem oameni în funcţie pe criterii sentimentale, nu pe criterii de performanţă!

El spune că sunt competenţi ca preşedinţi oameni care au băgat vreo trei echipe în faliment. E un haos total. Uhrin îl aduce pe Dănciulescu, Dănciulescu îl aduce pe Dinu Gheorghe... E un circ la Dinamo!

Îmi e milă de suporteri, pentru că nu ştiu că se îngropă pe zi ce trece! Pe ce criterii a fost numit Uhrin la Dinamo? Să vedem când va face un punct... La Dinamo nu e niciun proiect! E în metastază!”
, a spus Chirilă la GSP LIVE.

Ce spune Uhrin despre situaţia lui Dinamo:

„Cred cu tărie că pot schimba lucrurile, deşi nu este deloc uşor. Suntem într-o situaţie grea, dar vom da totul. Nu e un meci special cu Gaz Metan, pentru că am fost acolo doar câteva luni. Cred că putem face o schimbare la 360 de grade şi mergem mai departe cu acest gând. Am vrut să ajut Dinamo şi voi da totul pentru asta” a spus Duşan Uhrin, antrenorul lui Dinamo, la finalul partidei.

Afla mai multe despre: dinamoionel danciulescu 

viewscnt
Articole similare