Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ce să se supere domnul Becali?” Junior Morais a comentat criticile patronului FCSB

”Ce să se supere domnul Becali?” Junior Morais a comentat criticile patronului FCSB

Superliga

Comentarii

Junior Morais spune că nu este deranjat de criticile patronului şi susţine că se concentrează să dea un randament cât mai bun. Fundaşul brazilian a fost criticat de Gigi Becali pe finalul anului trecut.

”Parcă a uitat fotbalul”, a fost reacţia lui Gigi Becali după prestaţiile lui Morais din ultima perioadă. Patronul FCSB-ului susţine că fundaşul brazilian a intrat într-o cădere de formă inexplicabilă. Însă jucătorul venit de la Astra spune că nu este afectat de declaraţiile patronului.

Junior Morais susţine că presiunea este normală la un club precum FCSB şi el se concentrează să aibă evoluţii cât mai apreciate. Fundaşul de 31 de ani speră să iasă campionat cu FCSB la finalul acestui sezon.

”Ce să supere domnul Becali? Nu, încerc să-mi fac treaba cât mai bine şi să câştigăm campionatul. Nu mă supără ce zice domnul Becali [...] La Steaua va fi mereu presiune, Steaua este o echipă mare. Toată lumea vorbeşte despre Steaua. Aici trebuie să fii mereu pe primul loc, aici vin cei mai bun jucători, sunt cele mai bune salarii şi atunci trebuie să câştigi mereu şi să fii pe primul loc”, a declarat Junior Morais într-o conferinţă de presă susţinută în cantonamentul din Antalya.

Afla mai multe despre: junior moraisfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare