Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce salarii primesc Pantea, Perianu, Niţă sau Dumitru la FCSB, jucători care au umilit Dinamo în Cupa României. "Au bătut o echipă cu jucători plătiţi cu 10.000-15.000 de euro"

Ce salarii primesc Pantea, Perianu, Niţă sau Dumitru la FCSB, jucători care au umilit Dinamo în Cupa României. "Au bătut o echipă cu jucători plătiţi cu 10.000-15.000 de euro"

Fotbal

Comentarii

Agentul de jucători Marian Perju critică conducerea celor de la Dinamo pentru atitudinea avută faţă de jucătorii din propria pepinieră în ultimii ani şi dezvăluie cât câştigă Pantea, Perianu, Niţă sau Cristian Dumitru de la FCSB, pe lună.

Marian Perju este omul care i-a transferat pe doi dintre cei mai talentaţi jucători produşi de Dinamo în ultimii ani, Ion Gheorghe şi Aleksandru Longher, la FC Voluntari respectiv Poli Iaşi. Impresarul critică modul în care conducerea dinamovistă şi-a construit viitorul ignorându-şi produsele din academie şi oferindu-le mii de euro unor jucători fără motivaţie. Ca o comparaţie, tinerii de la FCSB care au contribuit decisiv la umilinţa lui Dinamo din Cupa României (0-3), Pantea, Perianu, Niţă sau Dumitru, nu pot decât să viseze la salariile cu multe zerouri.

"Culmea este că puştii FCSB-ului, plătiţi cu 2000 de lei, au bătut o echipă în care mulţi dintre jucători sunt plătiţi cu 10-15.000 de euro. Să vă spun ce a făcut Dinamo în ultimii ani cu puştii din propria curte? Cred cu tărie că, dacă FCSB ar fi jucat cu echipa standard şi jucătorii cotaţi la presupusele sume de milioane de euro ar fi fost pe teren, Dinamo ar fi câştigat. Argumentele îmi sunt rezultatele din ultimele meciuri. Cred că jucătorii se vor mobiliza şi o vor scoate la capăt", a declarat Perju, pentru www.sport.ro.

Dinamo a fost învinsă de FCSB, joi seară, în "Ştefan cel Mare", scor 0-3, în manşa tur a fazei semifinalelor Cupei României. Ultimul gol al meciului a fost marcat de tânărul Cristian Dumitru, după ce a pivotat cu ambii fundaşi centrali adverşi, Mihai Popescu şi Dragoş Grigore, şi l-a învins cu un şut bine plasat pe Ricardo Piscitelli.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare