Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce salariu cere Antonio Conte pentru a semna cu Manchester United

Ce salariu cere Antonio Conte pentru a semna cu Manchester United

Manchester United

Comentarii

Antonio Conte este principalul favorit pentru a o prelua pe Manchester United, dacă Ole Gunnar Solskjaer va fi demis.

Potrivit tabloidului Daily Star, antrenorul italian cere un salariu de 21 de milioane de euro pentru a accepta oferta lui Manchester United, în cazul în care Solskjaer va fi demis.

Manchester United ar trebui să facă astfel un efort financiar important, pentru că dincolo de salariul lui Conte pentru doi sau trei ani, englezii ar trebui să plătească şi o sumă de bani către tehnicianul norvegian.

Antonio Conte este unul dintre antrenorii care au solicitat mereu salarii importante.

La Internazionale Milano, Conte avea un salariu de 14 milioane de euro pe an, fiind unul dintre cei mai bine plătiţi antrenori ai lumii. Totuşi, pe banca lui Inter, Conte a reuşit să aducă titlul de campioană a Italiei şi să întrerupă astfel supremaţia lui Juventus.

Managerul norvegian o antrenează pe Manchester United din 2018. Conte a pregătit-o ultima oară pe Inter Milano, de unde a plecat la 25 mai. Antonio Conte a antrenat în Anglia în perioada iulie 2016-iulie 2018 şi a cucerit pe lângă titlul de campion şi o Cupă a Angliei.

Conducerea lui Manchester United ar avea şi reticenţe în ceea ce priveşte numirea lui Antonio Conte, un antrenor pe care clubul îl consideră similar ca şi filosofie sau atitudine cu Jose Mourinho, fostul tehnician de pe Old Trafford.

Afla mai multe despre: antonio contemanchester unitedsolskjaer 

viewscnt
Articole similare