Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce salariu îi oferă Barcelona lui Salah ca să semneze după ce a refuzat Liverpool

Ce salariu îi oferă Barcelona lui Salah ca să semneze după ce a refuzat Liverpool

FC Barcelona

Comentarii

Liverpool îl poate pierde pe Mohamed Salah (29 de ani) pentru "doar" 40 de milioane de euro, dacă starul egiptean nu prelungeşte contractul cu echipa. Negocierile s-au blocat la salariul solicitat de Salah, iar Barcelona a intrat pe fir pentru transfer.

Ce salariu îi oferă Barcelona lui Salah ca să semneze după ce a refuzat Liverpool

Barcelona îşi caută un star care să devină imaginea noului proiect de pe Camp Nou, după plecarea lui Leo Messi la PSG, iar Erling Haaland e ţinta principală a catalanilor. Totuşi, dacă nu va reuşi să-l aducă pe atacantul norvegian, preşedintele Joan Laporta are şi planul B.

Este vorba despre starul lui Liverpool, egipteanul Mohamed Salah, vicecampion al Africii. Atacantul a refuzat recent prelungirea contractului cu Liverpool şi negocierile s-au blocat din cauza salariului solicitat. Potrivit jurnalistului Xavi Campos, Salah încasează nouă milioane de euro anual la Liverpool, iar el a solicitat 17 milioane de euro pe an pentru a semna.

Cererea este considerată prea mare de şefii lui Liverpool şi, dacă nu va semna, Salah ar putea fi vândut pentru "doar" 40 de milioane de euro. Presa spaniolă anunţă că Barcelona e gata să-i dea un salariu de 25 de milioane de euro pe an lui Mohamed Salah pentru a semna pe Camp Nou.

Mohamed Salah mai are contract cu Liverpool până în vara lui 2023 şi este golgheterul la zi al Premier League, cu 20 de goluri şi 10 pase de gol stârnse în 29 de meciuri.

Afla mai multe despre: salahbarcelonatransfersalariuliverpool 

viewscnt
Articole similare