Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce salariu încasa Edjouma la FC Botoşani înainte să semneze cu FCSB! ”Avea un salariu foarte bun pentru noi!” EXCLUSIV

Ce salariu încasa Edjouma la FC Botoşani înainte să semneze cu FCSB! ”Avea un salariu foarte bun pentru noi!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoşani, a dezvăluit ce salariu avea Edjouma la FC Botoşani înainte să semneze cu FCSB.

Malcom Edjouma este noul jucător al celor de la FCSB, după ce Gigi Becali a decis să investească peste 300.000 de euro pentru mijlocaşul cu profil defensiv. Acesta va ajunge la vicecampioana României pe 14 februarie, data ultimei zile a perioadei de transferuri din această iarnă în Liga 1.

Becali a făcut transferul, chiar dacă declarase de mai multe ori că este decis să nu efectueze niciun transfer în această perioadă de mercato. Recent, Becali a dezvăluit că i-a oferit un Edjouma un salariu de 14 mii de euro, mult mai mare faţă de suma pe care o încasa la FC Botoşani de la Valeriu Iftime. Antrenorul Marius Croitoru a dezvăluit că Malcom Edjuma încasa la FC Botoşani 3500 de euro, acesta fiind un salariu bun pentru echipa moldoveană.

”Avea un salariu foarte bun pentru noi!”

”În media echipei, 3500 de euro a avut salariu. Foarte bun pentru FC Botoşani. A fost un salariu egal cu momentul în care el a venit. Nu pot să îi dau la un jucător 4-5 mii de euro, când l-am adus după un an în care el nu a atins mingea.

Dar salariile aşa sunt la noi. Nu ne permitem să dăm salarii mai mari. Salariile pe care le oferim în contract, le dăm fără niciun fel de problemă”, a dezvăluit Marius Croitoru, în exclusivitate, pentru TelekomSport. 

În acest sezon, fotbalistul a disputat 20 de partide în Liga I pentru FC Botoşani şi a marcat patru goluri. În România, Edjouma a mai jucat la FC Viitorul în prima jumătate a anului 2020.

Afla mai multe despre: botoşani-fcsb-croitoru-edjouma 

viewscnt
Articole similare