Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce salariu ”îşi plăteşte” Gică Hagi la Farul: ”De aia sunt agitat şi vreau în play-off” :)

Ce salariu ”îşi plăteşte” Gică Hagi la Farul: ”De aia sunt agitat şi vreau în play-off” :)

Farul Constanța

Comentarii

În urma victoriei obţinută împotriva lui Dinamo, Gică Hagi a vorbit despre salariile de la Farul.

Farul a încheiat cu bine anul şi a reuşit să se impună în ultimul meci din 2021, împotriva lui Dinamo, în Ştefan cel Mare, scor 2-0.

Formaţia constănţeană a dominat autoritar partida şi a reuşit să se impună cu uşurinţă, în ciuda faptului că s-a tot chinuit în deplasările din acest sezon.

Victoria obţinută în Ştefan cel Mare a fost doar a doua în deplasare în acest sezon pentru Farul, pe lângă cea de la Botoşani, din 10 posibile.

În urma fluierului final, Mircea Rednic a fost din nou înfuriat, de aceată dată făcându-l praf pe Răzvan Popa, fundaşul central adus de ”câini” de la Iaşi, imediat după ridicarea interdicţiei la transferuri.

După ce Rednic s-a legat de faptul că alt apărător, Andre Pinto, încasează 8.000 de euro lunar, şi Gică Hagi a discutat despre salariile de la Farul.

Ce salariu ”îşi plăteşte” Gică Hagi la Farul

Dacă jucătorii ar fi plătiţi ”foarte bine”, ”Regele” a dezvăluit că îşi trece în cont lunar, din leafa de antrenor, doar salariul minim pe economie, glumind că are bonusuri de performanţă.

"Noi manageriem jucători milionari. Da, pe lei sunt milionari. Câştigă foarte bine la toate echipele din Divizia A. Nu sunt milionari? Un jucător de la mine câştigă mai bine decât directorul de la hotelul meu. 

Şi acel director produce foarte mult.  Toţi jucătorii de la mine câştigă mai mult decât mine, că eu am cel mai mic salariu. Ce, eu am salariu? Am minim pe economie, că trebuia să-mi dea unul.

Acum am bonus, dacă fac performanţe. Mi-au dat fără bonus şi am zis că nu se poate. D-aia sunt agitat şi vreau să intru în play-off”, a declarat Gică Hagi.

În urma victoriei cu Dinamo, Farul a reuşit să încheie anul pe poziţia a şasea a Ligii 1, cu 32 de puncte, la egalitate cu U Craiova şi Rapid, aflate pe locurile cinci şi şapte respectiv.

Afla mai multe despre: salariu hagi 

viewscnt
Articole similare