Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce salariu va avea Dennis Man la Parma. Starul vândut de FCSB intră direct în top la formaţia din Serie A

Ce salariu va avea Dennis Man la Parma. Starul vândut de FCSB intră direct în top la formaţia din Serie A

FCSB

Comentarii

Dennis Man va pleca de la FCSB la Parma şi va avea un salariu impresionant la formaţia din Serie A. Man va câştiga peste un milioane de euro la formaţia de pe "Ennio Tardini".

Dennis Man, salariu stelar la Parma! Cât va câştiga "perla" vândută de Gigi Becali

Gigi Becali i-a asigurat lui Man un salariu de 1,2 milioane de euro la Parma. Giovanni Becali, omul mandatat de vărul Gigi Becali să se ocupe de transferul lui Dennis Man la Parma, a povestit cum s-a asigurat vărul său că fotbalistul cumpărat de la UTA în 2016 va câştiga bine la noua echipă. Cum Giovanni Becali nu-l cunoaşte pe Man, aşa cum a dezvăluit, l-a întrebat pe Gigi Becali ce salariu vrea jucătorul.

Patronul FCSB le-a transmis italienilor că Man doreşte un salariu de 1,2 milioane de euro, prounere acceptată imediat de şefii grupării din Serie A.

„Au întrebat cei de la Parma şi ce vrea jucătorul, dar le-am spus că nu ştiu, că nu am vorbit în viaţa mea cu Dennis Man. Nici nu-i ştiu numărul de telefon, nici nu l-am văzut între patru ochi, nici nu am discutat la telefon vreodată cu jucătorul. Niciodată! Dar l-am întrebat pe Gigi, iar Gigi mi-a spus să le cer celor de la Parma 1,2 milioane de euro pe an pentru Man, pentru că i-a promis băiatului că va pleca de la Steaua pe salariu de minim 1 milion de euro.

Au acceptat din prima, salariu de 1,2 milioane de euro pe sezon pentru Man, contract pe cinci ani! Adică 100.000 de euro lunar, până în 2026! În total, 6 milioane de euro net pentru băiat”
, a declarat Giovanni Becali, conform Fanatik.

Dennis Man va pleca la Parma după ce italienii au acceptat să achite 13 milioane de euro pentru starul FCSB, plus alte două sub formă de bonusuri. Cu această remuneraţie anuală, Man va intra direct în top trei cele mai bune salarii din echipa Parmei. Inglese câştigă cel mai mult, 1,4 milioane de euro, Gervinho ia 1,3 miloane, în timp ce Man, Hernani, Karamoh şi Kucka au câte 1,2 milioane de euro pe an. Valentin Mihăilă e plătit cu "doar" 450.000 de euro pe an la Parma.

Afla mai multe despre: dennis mantransferparmasalariu 

viewscnt
Articole similare