Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce salariu va avea Juan Culio la a treia "descălecare" la CFR Cluj

Ce salariu va avea Juan Culio la a treia "descălecare" la CFR Cluj

CFR Cluj

Comentarii

A doua lovitură dată de CFR Cluj după revenirea lui Dan Petrescu (53 de ani) pe banca tehnică este revenirea lui Juan Emmanuel Culio (38 de ani), un fotbalist extrem de important pentru campioana României la ultima sa aventură în Gruia. La revenirea în tricoul CFR-ului, Culio va fi remunerat cu unul dintre cele mai mari salarii din Liga 1.

Ce salariu va avea Culio la CFR Cluj, după ce s-a întors în Gruia

Nelu Varga, patronul CFR-ului, a dorit să pună lucrurile într-o nouă ordine la CFR Cluj şi l-a rechemat pe banca tehnică a campioanei României. Odată cu "Bursucul", a revenit la CFR şi Juan Culio, care va mai juca un sezon şi, în acest timp, va fi şi secundul lui Dan Petrescu. Apoi, la finalul sezonului, Culio va rămâne în stafful lui Petrescu.

Pentru ultimul sezon al carierei, Juan Culio va avea un salariu foarte bun în Gruia. Potrivit playsport.ro, mijlocaşul va încasa 20.000 de euro pe lună la CFR Cluj. Culio a jucat pentru CFR Cluj în perioada 2007-2011 şi 2017-2020. În tricoul ardelenilor, argentinianul a câştigat  5 titluri de campion, 3 Cupe şi 3 Supercupe ale României. La a treia "descălecare" în Gruia, Culio va avea unul dintre cele mai mari salarii din Liga 1.

Ce a declarat Culio la revenirea la CFR Cluj

Revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj înseamnă şi revenirea lui Juan Culio în Gruia. Fotbalistul s-a întors din Argentina şi va mai juca un sezon, în care va fi şi "ucenicul" lui Dan Petrescu, apoi va rămâne în continuare în stafful "Bursucului" ca secund. Culio a stat de vorbă cu cei de la CFR TV şi a spus că se bucură că s-a întors acasă. Culio a dezvăluit că, acum un an jumăte, a plecat din România din cauza unor probleme de sănătate apărute în familia sa, care l-au forţat să se întoarcă în Argentina.

"Mă simt fericit că am venit înapoi acasă. Am dat totul pentru CFR, aici a început Culio să fie fotbalist. Aici se câştigăt tot timpul, tot timpul trebuie să fii campion. Când m-a sunat clubul, eram foarte fericit. A fost un an şi jumătate foarte greu pentru mine, după ce s-a întâmplat cu familia mea, de sănătate. Am plecat, nu am vrut să zic nimic, dar din cauza asta am plecat.

Au fost emoţii incredibile când eram în avion. Am venit acasă. CFR-ul mi-a dat, România, aici a început Culio să fie fotbalist, la fel ca şi om, mi-a dat tot. Familia a fost fericită aici, a fost incredibil. Pentru mine înseamnă tot.

Am vorbit cu Dan şi cu patronul, vreau să muncesc mult pentru echipă, pentru club. Suntem o echipă mare, trebuie să muncim în fiecare zi. Obiectivul e campionatul, aici dacă termini pe locul doi nu e bine. Avem spiritul de învingători. Nu-mi place să fac egal, tot timpul vreau să câştig. Când Petrescu vorbeşte foarte, foarte bine de mine sunt fericit, dar e o presiune mare. Dacă nu am presiune nu mă simt bine.

Voi munci, îmi voi da viaţa pe teren. Nu eşti jucător doar pe teren, ci şi în afara lui. Am 38 de ani, am fost profesionist, mă simt bine"
, a spus Juan Culio.

Afla mai multe despre: cfr clujculiosalariu 

viewscnt
Articole similare