Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce salariu va încasa lunar Adrian Mutu la Al Wahda ca să antreneze echipa a doua a clubului

Ce salariu va încasa lunar Adrian Mutu la Al Wahda ca să antreneze echipa a doua a clubului
Comentarii

Adrian Mutu a semnat un contract valabil pe doi ani cu Al Wahda, acolo unde va pregăti echipa a doua a clubului. Prima echipă este antrenată de un alt român, bunul său prieten Laurenţiu Reghecampf.

Mutu va încasa un salariu lunar de 15.000 de euro, cu 6.000 de euro în plus faţă de ce încasa la Voluntari şi de cinci ori mai mult faţă de perioada petrecută în Ştefan cel Mare ca director. 

În vârstă de 39 de ani, Mutu a antrenat echipa FC Voluntari, pe care a salvat-o de la retrogradare sezonul trecut, după un baraj cu Chindia Târgovişte. După ce şi-a încheiat cariera de fotbalist, el a mai fost director general la Dinamo şi manager sportiv la FRF.

Adrian Mutu a preluat conducerea tehnică a ilfovenilor la 14 aprilie, înlocuindu-l pe Claudiu Niculescu. FC Voluntari va evolua şi în sezonul viitor în Liga I, după ce a câştigat, miercuri, în deplasare, cu 3-0, la executarea loviturilor de departajare, barajul de menţinere/promovare, cu Chindia Târgovişte.

La finalul timpului regulamentar de joc şi după prelungiri scorul a fost 1-0 (0-0) pentru gazde, la fel ca în partida de la Voluntari. FC Voluntari a terminat pe locul 12 în Liga I, în timp ce Chindia a ocupat locul 3 în Liga a II-a.

Afla mai multe despre: adrian mutual wahdalaurentiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare