Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce şansă pentru Niţă, ce lovitură dă Sparta Praga! Echipa din Premier League pregătită să plătească 5 milioane de € pentru român

Ce şansă pentru Niţă, ce lovitură dă Sparta Praga! Echipa din Premier League pregătită să plătească 5 milioane de € pentru român

Stranieri

Comentarii

Transferat în Cehia la începutul acestui an, când Sparta Praga a plătit 1,3 milioane de euro FCSB-ului, Florin Niţă ar putea prinde un nou transfer important mai rapid decât s-ar fi aşteptat.

Presa din Anglia anunţă că portarul de 30 de ani este dorit de nou-promovata în Premier League Wolverhampton Wanderers, care se află în căutarea unui portar cu experienţă.

"Lupii" ar fi dorit să-l transfere pe internaţionalul portughez Rui Patricio, de la Sporting Lisabona, însă negocierile au intrat în impas aşa că englezii s-au reorientat spre Florin Niţă.

Conform Daily Mail, Wolves ar dori un împrumut pe un sezon al lui Niţă, cu o clauză de achiziţionare definitivă pentru 5 milioane de euro. O sumă impresionantă şi tentantă pentru Sparta Praga, care ar face un profit important, la doar şase luni după ce îl cumpăra pe Niţă.


Ar fi al doilea portar vândut în Premier League de Sparta, după ce şi omul pe care Niţă l-a înlocuit la Praga, Martin Dubravka, a ajuns în Anglia pe un model similar. Dubravka a fost împrumutat la Newcastle în a doua parte a sezonului, iar în această vara a fost cumpărat definitiv de echipa lui Rafa Benitez. În total, Sparta Praga a încasat 6 milioane de euro pentru Dubravka.

Wolverhampton Wanderers a promovat în acest sezon în Premier League şi revine astfel în primul eşalon din Anglia, după şase ani, perioadă în care a evoluat pentru un an inclusiv în Ligue One (liga a treia a Angliei). Fostul internaţional român Ionel Ganea a evoluat pentru Wolves între 2004 şi 2006.

https://www.telekomsport.ro/totul-despre-cm-2018-grupele-campionatului-mondial-programul-meciurilor-si-loturile-celor-32-de-echipe-care-merg-in-rusia-18124153

Afla mai multe despre: florin nitatransferwolverhamptonpremier league 

viewscnt
Articole similare