Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce scrie presa din Finlanda după ce HJK a întors rezultatul cu Farul şi s-a calificat în grupe. "Cuţit" răsucit în rana "Regelui": "Asta cred"

Ce scrie presa din Finlanda după ce HJK a întors rezultatul cu Farul şi s-a calificat în grupe. "Cuţit" răsucit în rana "Regelui": "Asta cred"
Comentarii

Presa din Finlanda scrie, vineri, după calificarea lui HJK Helsinki în grupele Conference League în detrimentul Farului, campioana României.

Farul a fost învinsă cu 3-2 la general de HJK Helsinki şi finlandezii au obţinut calificarea în grupele Conference League, deşi pierduseră prima mansă cu 2-1, la Ovidiu, în faţa campioanei României.

Victoria şi calificarea obţinută de HJK Helsinki a fost lăudată de presa locală.

"Două goluri ale atacantului sârb Bojan Radulovic au adus victoria şi calificarea, după înfrângerea din tur, în faţa propriilor suporteri. Radulovic a celebrat primul gol în minutul 20, după ce în minutul 5 reuşita sa a fost anulată. Apoi, la doar 20 de minute distată de finală, a reuşit dubla după o acţiune bună. Cel mai decorat club din istoria fotbalului finlandez va juca pentru a cincea oară în grupe, după ce a jucat în Champions League (1998-1999), Europa League (2014-2015, 2022-2023) şi Conference League (2021-2022)", scrie presa din Finlanda.

Pentru calficiarea în grupele Conference League, HJK Helsinki va încasa aproximativ 3 milioane de euro.

"Am obţinut ceea ce ne-am dorit, pentru ce am venit la meci. Cred că am controlat aproape întregul joc, am marcat şi fiecare jucător a dat totul", a declarat Pyry Soiri, jucătorul lui HJK Helsinki, după meci conform sursei citate.

Afla mai multe despre: hjk helsinkifinlandafarulconference league 

viewscnt
Articole similare