Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce scrie presa din Italia despre eurogolul reuşit de Vlad Chiricheş în Sassuolo - Torino 3-3: "Şutul e de neegalat!"

Ce scrie presa din Italia despre eurogolul reuşit de Vlad Chiricheş în Sassuolo - Torino 3-3: "Şutul e de neegalat!"

Serie A

Comentarii

Vlad Chiricheş (30 de ani) a marcat specatculos în meciul Torino - Sassuolo 3-3, în Serie A, iar presa din Italia a scris despre reuşita sa, după partidă.

Fundaşul lui Sassuolo, Vlad Chiricheş, a fost înger şi demon pentru echipa sa în remiza cu Torino, din Serie A, scor 3-3. Apărătorul român a marcat un gol superb, dar a şi greşit la primele două goluri ale oaspeţilor. Presa din Italia a lăudat reuşita fundauşului român, căpitan al naţionalei.

"Chiricheş tocmai a reuşit o capodoperă. A reuşit o execuţie similară şi în perioadă în care juca la FCSB, împotriva lui Ajax, dar aceast şut este de neegalat. Nu i-a dat nicio şansă lui Sirigu!”, susţine Sky Sports Italia.

"Chiricheş şi Caputo au făcut show în acest meci. Primul l-a învins pe portarul advers cu un şut de la 30 de metri”, au scris şi cei de la Corriere dello Sport.

Vlad Chiricheş, gol superb de la 25 de metri în Serie A

Căpitanul naţionalei României a fost titular în ultima etapă din Serie A. Sassuolo şi Torino au oferit un festival de goluri şi momente de suspans.

Torino a fost cea care a deschis scorul prin Linetty. În minutul 33, Vojvoda a centrat, iar Chiricheş l-a scăpat pe Linetty, iar acesta din urmă a deschis scorul. Fundaşul român a continuat să greşească. În minutul 77, Belotti l-a dat la o parte foarte uşor pe Chiricheş, iar Torino a făcut 2-1, după ce Djuricic marcase pentru Sassuolo, în minutul 71. Din păcate pentru gazde, Lukic a făcut 3-1, în minutul 79.

În minutul 84, Vlad Chiricheş a ieşit la rampă. Fundaşul central român şi-a luat inima în dinţi şi a marcat superb de la 25 de metri. Apărătorul a trimis mingea direct în vinclul porţii, iar Caputol a egalat la trei un minut mai târziu.

Afla mai multe despre: vlad chirichespresaitaliareactiegol 

viewscnt
Articole similare