Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce scrie presa din Spania despre naţionala lui Adrian Mutu înainte de Euro: ”Asta este cea mai mare problemă a românilor!”

Ce scrie presa din Spania despre naţionala lui Adrian Mutu înainte de Euro: ”Asta este cea mai mare problemă a românilor!”

Echipa națională

Comentarii

Spaniolii de la AS au analizat naţionala lui Adrian Mutu, care pe 24 martie debutează la turneul final de tineret U21.

România debutează miercuri, de la ora 22:00, împotriva reprezentativei Ţărilor de Jos (Olanda). Adrian Mutu, selecţionerul României U21, a anunţat că încă nu s-a hotârăt asupra primului „11” pe care îl va arunca mâine în luptă. Până la ora meciului, presa internaţională analizează naţionala României, iar cotidianul AS scrie:

”Cea mai bună generaţie a românilor din ultimul deceniu are o problemă uriaşă: cei mai buni jucători au făcut deja saltul spre naţionala mare. Cu toate acestea, româniklor le rămân jucători cu potenţial. Unul dintre ei este Alexandru Paşcanu, fundaş care evoluează cu succes la Ponferradina. Germania şi Olanda par însă favoritele grupei şi nu ar trebui să aibă emoţii la calificare” scrie presa psniolă

Faza grupelor turneului final al Campionatului European de tineret va avea loc în perioada 24-31 martie 2021, în timp ce fazele eliminatorii se vor disputa între 31 mai şi 6 iunie 2021. Programul tricolorilor este următorul:

24 martie, 22:00: România – Ţările de Jos;

27 martie, 19:00: Ungaria – România;

30 martie, 19:00: Germania – România.

Afla mai multe despre: adrian mutueuro u21 

viewscnt
Articole similare