Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce scriu spaniolii după transferul lui Paşcanu în Spania: ”Talent din România pentru apărarea lui Ponfe”

Ce scriu spaniolii după transferul lui Paşcanu în Spania: ”Talent din România pentru apărarea lui Ponfe”

Stranieri

Comentarii

CFR Cluj, campioana României, l-a cedat din nou pe Alexandru Paşcanu (21 de ani). Fundaşul naţionalei de tineret a fost împrumutat la Ponferradina, în liga a doua spaniolă.

Presa spaniolă este surprinsă de lovitura reuşită de Ponferradina: ”Un fotbalist de mare perspectivă, care a jucat în Anglia, la Leicester şi care a fost parte din echipa naţională de tineret a României, care a făcut senzaţie la turneul final european sub comanda lui Mirel Rădoi” anunţă jurnalistul Martin Garcia.

Şi cei de la COPE au primit cu surprindere vestea: ”Format la academia lui Leicester, Alexandru Ştefan Paşcanu este unul dintre cei mai talentaţi tineri fundaşi ai României şi va juca în următoarele două sezoane la Ponferradina. Tânărul fundaş central este şi internaţional de tineret U21 al României”

La Ponferradina, Paşcanu va fi coechipier cu brazilianul Yuri de Souza, căpitanul echipei şi un fotbalist transformat într-o adevărată ”instituţie” de către clubul leonez. Yuri a jucat timp de 10 sezoane la Ponferradina pentru care a marcat 145 de goluri în toate competiţiile. În 2016 el a fost protagonistul unui transfer surprinzător în China, la Qingdao, acolo unde avea un salariu de 1.2 milioane de euro pe an.

Afla mai multe despre: alexandru paşcanu 

viewscnt
Articole similare