Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se întâmplă acum la CFR Cluj, club care a înregistrat şase cazuri de coronavirus. Unii dintre jucători au ajuns la spital

Ce se întâmplă acum la CFR Cluj, club care a înregistrat şase cazuri de coronavirus. Unii dintre jucători au ajuns la spital

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a intrat în izolare la Mogoşoaia, acolo unde se află dinaintea partidei cu FCSB, care ar fi trebuit să se dispute sâmbătă. Între timp, şase cazuri de infectare cu COVID-19 au apărut în club.

Şase cazuri de coronavirus la CFR Cluj

CFR Cluj a primit mai multe lovituri în ultimele zile. După ce a pierdut locul secund în Liga 1, campionii au de gestionat şi o situaţie dificilă, după apariţia cazurilor de infectare cu noul coronavirus. 

Primul depistat pozitiv a fost Alexandru Păun, care a fost deja transportat la spital, dar în ultimele zile au fost identificaţi mai mulţi purtători ai virusului. 

Conform Looksport.ro, CFR Cluj are şase cazuri de coronavirus în club. După ce portarul Sandomierski şi antrenorul secund Curelea au fost depistaţi pozitiv, luni s-au aflat şi numele celorlalţi. Este vorba despre Damjan Djokovic, preparatorul fizic Cristian Dragotă şi antrenorul cu portarii Cristian Moldovan. 

Ce se întâmplă în lotul lui CFR Cluj

Conform informaţiilor Antenasport.ro, testul făcut de Damjan Djokovic a ieşit neconcludent şi trebuie repetat. Totuşi, unii dintre coechipierii săi au ajuns la spital şi primesc îngrijiri medicale.

Echipa antrenată de Dan Petrescu va rămâne la Mogoşoaia, unde jucătorii vor fi testaţi zilnic. 

CFR Cluj vrea să termine campionatul pe teren

”Respectând această competiţie şi protocolul medical, am considerat că trebuie să facem un test, tocmai pentru a nu pune în primejdie sănătatea noastră. Puteam să nu facem testul, să ne prezentăm la meci şi imaginaţi-vă ce s-ar fi întâmplat şi cu cei de la FCSB apoi. Noi ne-am dorit de la început ca acest campionat să se termine pe teren! Am fost pe primul loc mai tot timpul, iar când a fost întrerupt eram cei mai avantajaţi. Ne dorim în continuare ca acest campionat să continue! Este important ca noi să fim echilibraţi, să înţelegem gravitatea situaţiei. Suntem consternaţi de ceea ce se întâmplă...să comentezi atât de mult pe această temă. Mai mult decât atât, suntem consternaţi de caracterul, ipocrizia, nesimţirea unora care vor să oprească sezonul. Noi am respectat foarte mult competiţia, suntem fair play, am fost şi vom fi. Cel mai bine este să ne gândim la sănătatea jucătorilor, dar şi ca acest campionat să se termine pe teren!”, a spus Marius Bilaşco, la Telekom Sport, duminică.

 

Afla mai multe despre: cfr clujcoronavirus cfr cluj 

viewscnt
Articole similare