Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se întâmplă cu Alexandru Creţu şi Ionuţ Vînă la Universitatea Craiova după ce au plecat de la FCSB. Reghecampf: "Să îşi revină"

Ce se întâmplă cu Alexandru Creţu şi Ionuţ Vînă la Universitatea Craiova după ce au plecat de la FCSB. Reghecampf: "Să îşi revină"
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a anunţat care e situaţia celor doi fotbalişti veniţi de la FCSB, Alexandru Creţu şi Ionuţ Vînă.

Reghecampf, despre Creţu şi Vînă

Laurenţiu Reghecampf îi aşteaptă pe cei doi foşti jucători ai FCSB-ului, pentru a întări echipa. Tehnicianul a explicat care e situaţia celor doi mijlocaşi. Ionuţ Vînă a jucat în şapte meciuri pentru olteni, în timp ce Creţu are doar patru partide. 

"Atât Creţu, cât şi Ionuţ Vînă au venit pe parcus, trebuie să îi introducem în grup, să cunoască jucătorii, să cunoască mentalitatea, echipa. Nu este vorba numai despre pregătire fizică, plus că vă aduceţi aminte că Alex Creţu a venit în cantonamnetul de la Poiana Braşov şi înainte de ultimul meci de pregătire a avut o problemă musculară. Normal că întârziat introducerea în echipă. Ritmul lui nu a mai fost ăla pe care şi-l dorea el, ni-l doream şi noi.

Mereu vom avea rotaţie în jurul acestor jucători, pentru că ne dorim ca echipa să aibă continuitate şi rezultate pozitive până la sfârşitul campionatului. Nu ne dorim să stoarcem jucătorii şi să îi aducem la limită, pentru că mai sunt multe jocuri de jucat şi avem nevoie de toţi jucătorii, nu numai de Alex.  

Vînă a fost bolnav, a fost răcit, la o partida am preferat să nu îl iau în lot, la cealaltă a fost bolnav. Trebuie să îşi revină, este jucător profesionist, trebuie să îşi găsească ritmul. Nu este un copil, este un jucător de la care asteptăm enorm de mult şi va ajunge la nivelul la care echipa va avea nevoie de serviciile lui", a declarat antrenorul Universităţii Craiova.  

Afla mai multe despre: universitatea craiovalaurentiu reghecampfolimpiu morutanalexandru cicaldau 

viewscnt
Articole similare