Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se întâmplă cu Bogdan Argeş Vintilă după plecarea de la FCSB. Anunţul lui Gigi Becali

Ce se întâmplă cu Bogdan Argeş Vintilă după plecarea de la FCSB. Anunţul lui Gigi Becali

FCSB

Comentarii

FCSB va intra într-o altă eră după ce Gigi Becali va instala staff-ul condus de Toni Petrea.

Bogdan Argeş Vintilă (48 de ani) este aproape de despărţirea de FCSB. A confirmat-o chiar el după meciul de la Craiova: ”Vom vedea. Eu mă supun oricărei hotărâri pe care o va lua clubul” a anunţat tehnicianul născut chiar la Bucureşti.

Vintilă a condus-o pe FCSB timp de 32 de partide până acum. A câştigat 18 dintre ele şi a pierdut doar şapte. Sub comanda sa, FCSB a marcat 51 de goluri şi a primit 30. Doar că în playoff, FCSB a câştigat un singur meci, în chiar etapa a doua, cu U Craiova. În rest, Vintilă s-a îndepărtat de titlu şi l-a determinat pe Gigi Becali să caute un alt tehnician.

Eu am venit să muncesc, am venit să ajut, am reuşit până la un moment să avem rezultate foarte bune, din păcate după această perioadă de întrerupere nu am mai reuşit să câştigăm puncte. Consider că mi-am făcut treaba atât cât am putut", a spus Bogdan Vintilă, intr-o conferinţa de presă.

Ce se întâmplă cu Bogdan Argeş Vintilă după plecarea de la FCSB. Anunţul lui Gigi Becali

Bogdan Argeş Vintilă ar urma să rămână în viitorul staff al FCSB-ului, dar într-un alt rol. Cealălaltă variantă pe care i-o oferă Gigi Becali ar fi aceea de a lucra în Academia Clubului FCSB: ”I-am spus lui Vintilă că voi face schimbari la staff. Asta să fie clar pentru el. Îi voi propune să rămână antrenor secund sau să îmi preia echipa a doua. Nu îl voi lăsa pe drumuri” a dezvăluit chiar latifundiarul din Pipera.

Vintilă este un antrenor decent la nivel juvenil. El are experienţă în acest sector, acumulată atât la Viitorul, cât şi în perioada în care a fost selecţioner la U17.

Afla mai multe despre: bogdan argeş vintilă 

viewscnt
Articole similare