Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se întâmplă cu Florin Andone? Marca scrie despre situaţia românului la Deportivo şi anunţă că "are oferte"

Ce se întâmplă cu Florin Andone? Marca scrie despre situaţia românului la Deportivo şi anunţă că "are oferte"

Stranieri

Comentarii

Cotidianul spaniol Marca scrie despre situaţia lui Florin Andone la Deportivo La Coruna şi precizează că viitorul acestuia la clubul galician este "incert".

Cumpărat de SuperDepor în vara lui 2016, pentru 5 milioane de euro, Florin Andone a jucat extrem de puţin în ultimele luni pentru gruparea clasată pe locul 18 în La Liga, iar situaţia îl nemulţumeşte, notează jurnaliştii spanioli.

Andone şi-a pierdut locul de titular în luna octombrie, iar de atunci a mai prins doar cinci meciuri în tricoul galicienilor, toate din postură de rezervă.

Internaţionalul român a marcat în ultima partidă din campionat, înfrângerea cu Celta Vigo, scor 1-3, însă e pregătit să o părăsească pe Deportivo în 2018, dacă situaţia sa nu se va schimba.



Iar cei de la Marca notează că acesta are pe masă mai multe oferte cărora le-ar putea da curs în perioada de transferuri din ianuarie. Aceştia amintesc şi de interesul arătat de englezii de la Burnley (revelaţia sezonlui în Premier League) în vară pentru Florin Andone.

"Lotul lui Deportivo a revenit la antrenamente după pauză de Crăciun cu câteva necunoscute în ceea ce priveşte viitorul mai multor jucători. Unul dintre ei este Florin Andone. Românul nu joacă atât cât şi-ar dori şi şi-a exprimat deja de mai multe ori nemulţumirea faţă de situaţie. Acesta are deja mai multe oferte să plece în ianuarie. În vară, a fost foarte aproape să o părăsească pe La Coruna pentru un club din Premier League. În urmă cu câteva săptămâni, preşedintele Tino Fernandez amintea de clauza de reziliere a contractului, însă rămâne de văzut cum va gestiona nemulţumirea jucătorului", notează cei de la Marca.

Afla mai multe despre: florin andonemarcatransferdeportivo la coruna 

viewscnt
Articole similare