Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se întâmplă cu Ladislau Boloni la Metz. L’Equipe a făcut anunţul despre antrenorul român. ”Este conştient de limitele echipei”

Ce se întâmplă cu Ladislau Boloni la Metz. L’Equipe a făcut anunţul despre antrenorul român. ”Este conştient de limitele echipei”

Stranieri

Comentarii

Antrenorul român al celor de la Metz, Ladislau Boloni (70 de ani), a fost analizat de celebrul cotidian francez L’Equipe.

Metz, echipa antrenată de Ladislau Boloni, se află într-o situaţie complicată în campionatul Franţei.

Astăzi va juca pe teren propriu împotriva celor de la Lyon, în etapa a 23-a din Ligue 1.

Dar antrenorul român nu ar fi în pericol de demitere, informează presa franceză, care explică şi motivele pentru care acesta ar avea postul asigurat cel puţin în viitorul apropiat.

În momentul de faţă, Metz ocupă locul 17 din 18 în Ligue 1, cu doar 17 puncte acumulate în 22 de etape.

“Metz nu a avut decât cinci atacuri construite după minimum zece pase în această stagiune în Ligue 1! Şi chiar dacă tehnicianul echipei grena, Ladislau Boloni, este un adept al jocului de tranziţie, echipa acestuia posedă penultimul atac din campionat, cu numai 18 goluri marcate.

Deşi este conştient de limitele echipei sale, patronul lui Metz nu e genul care să îşi demită antrenorii în timpul sezonului. El a făcut acest lucru doar de trei ori de la sosirea sa în 2009 (2).

În această etapă, Boloni nu e ameninţat. Şi pentru că clubul nu ar avea mijloacele necesare pentru a-l compensa pe antrenorul român, care a sosit în iunie 2022 şi căruia i-a şi prelungit la vară contractul până în 2025.

Surse din anturajul lui Metz susţin că antrenorul este nevoit să se mulţumească cu o echipă limitată. Mercato de iarnă nu l-a ajutat”, au notat cei de la L’Equipe.

Ladislau Boloni este antrenorul celor de la Metz din iunie 2022, când a preluat echipa în Ligue 2 şi a reuşit să o promoveze vara trecută în elita fotbalului francez.

Afla mai multe despre: ladislau bolonimetzligue 1 

viewscnt
Articole similare