Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se întâmplă cu meciul Viitorul - Poli Iaşi. LPF a publicat „soluţia”

Ce se întâmplă cu meciul Viitorul - Poli Iaşi. LPF a publicat „soluţia”

Superliga

Comentarii

Meciul dintre Viitorul şi Poli Iaşi din etapa cu numărul 24 din Liga I, întrerupt din cauza condiţilor meteo, a fost reprogramat.

Azi, LPF a anunţat că meciul întrerupt dintre FC Viitorul şi Poli Iaşi se va juca, din nou, complet, pe data de 8 aprilie, de la ora 19:00.

"Meciul din FC Viitorul Constanţa şi Politehnica Iaşi, contând pentru etapa a 24-a din Liga 1 şi suspendat din cauza vremii nefavorabile, a fost reprogramat pentru joi, 8 aprilie 2021, de la ora 19:00", se arată în anunţul LPF.

Meciul dintre FC Viitorul Constanţa şi Politehnica Iaşi, din etapa a 24-a a Ligii 1, a fost suspendat, la 22 februarie, de arbitrul Andrei Florin Chivulete, în min. 68, la scorul de 0-0, din cauza ceţii. Când a fost reluat în 23 februarie, de la ora 16:00, arbitrul a fost nevoit să amâne, din nou, din cauze meteo. Tocmai de asta, Liga Profesionistă de Fotbal a decis să se dispute meciul integral.

Cristi Balaj, explicaţii după ce Viitorul – Poli Iaşi a fost întrerupt

Cristi Balaj, fostul mare arbitru din România, a dezvăluit ce l-a făcut pe centralul partidei de la Ovidiu să decidă ca meciul să nu mai continue şi să fie amânat de tot.
„Dacă vizbilitatea e mai mică de 150 metri… De ce s-a luat această distanţă de 150 metri? Să se vadă dintr-un colţ în celălalt pe diagonală. Plus că mai există şi spectatori, să se vadă foarte bine. Se aşteaptă 60 minute, dacă timp de 60 minute, terenul nu devine practicabil, atunci meciul va fi programat a doua zi. Dacă nu se poate relua jocul azi după 60 de minute, el se va desfăşura a doua zi la o oră pe care echipele de comun acord o vor stabili”, a declarat Cristi Balaj, conform Telekomsport.

Afla mai multe despre: fc viitorulpoli iasilpf 

viewscnt
Articole similare