Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se întâmplă cu preţurile locuinţelor din România în plină pandemie de coronavirus. Dumitru Dragomir oferă detalii

Ce se întâmplă cu preţurile locuinţelor din România în plină pandemie de coronavirus. Dumitru Dragomir oferă detalii

Diverse

Comentarii

Preţurile locuinţelor de lux nu vor scădea din cauza coronavirusului, susţine Dumitru Dragomir, unul dintre dezvoltatorii imobiliari din România. În schimb, susţine că apartamentele destinate persoanelor cu venituri medii vor intra într-o uşoară scădere.

Criza provocată de pandemia de coronavirus a dus la închiderea multor afaceri din România şi din lume, şi foarte mulţi angajaţi au fost trimişi în şomaj tehnic. În plus, specialiştii susţin pe bună dreptate că pandemia de coronavirus va provoca şi o criza economică de proporţii, în toată lumea. Însă Dumitru Dragomir este optimist şi spune că sectorul imobiliar nu va fi foarte afectat.

Ce se întâmplă cu preţurile locuinţelor în vreme de coronavirus. Dragomir se laudă că vinde multe apartamente de lux

Dumitru Dragomir s-a axat foarte mult pe investiţiile în imobiliare, după ce a plecat din frunta LPF. Dragomir investeşte mulţi bani în proiecte de lux, care se dovedesc a fi afaceri foarte profitabile. Printre altele, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal construieşte în această perioadă mai multe blocuri cu apartamente de lux, într-o zonă foarte scumpă a Bucureştiului, lângă Lacul Herăstrău.
 
Surprinzător, Dumitru Dragomir susţine că cererea de apartamente este în continuare foarte mare şi preţurile sunt stabile, în ciuda crizei provocate de coronavirus. În schimb, spune că locuinţele de la periferia Bucureştiului ar putea scădea uşor:
 
”Nu cred că vor scădea preţurile pe piaţă, din contră. Unde fac eu blocul, lângă Herăstrău, nu va scădea preţul niciodată. La periferie va scădea puţin, dar nu mult, pentru că cei care vin de afară au nevoie de locuinţe. Vin în ţară, au nevoie de locuinţe, doar că acum se construieşte puţin. Eu, în ultima săptămână, am avut cereri de peste 100 de persoane să vină la muncă, dar nu mai pot să-i angajez, nu mai am unde”, a declarat Dumitru Dragomir la PRO X.
 

Afla mai multe despre: dumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare