Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se întâmplă cu Torje? Florin Bratu a vorbit deschis: ”Nu l-am pus pe cântar, dar sper că este bine!”

Ce se întâmplă cu Torje? Florin Bratu a vorbit deschis: ”Nu l-am pus pe cântar, dar sper că este bine!”

Superliga

Comentarii

Florin Bratu spune că Torje n-a fost exclus din lot şi se bazează în continuare pe el. Mijlocaşul de 28 de ani şi-a făcut de cap într-o noapte, lucru care a ajuns la urechile conducerii şi Torje a fost pedepsit.

Gabi Torje a fost adus în iarnă şi a fost considerată o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor. Dar fostul internaţional român a dezamăgit. În plus, viaţa extrasportivă i-a adus şi o excludere din lot. Florin Bratu spune însă că Torje şi-a înţeles greşelile şi se bazează în continuare pe serviciile sale.

”Astăzi, nu l-am pus pe cântar, pe Gabi Torje, dar sper că este în limitele categoriei, pentru binele lui. El face antrenamente cu noi, el nu a fost exclus din lot, aşa cum s-a spus. Se antrenează cu noi, am spus-o şi o repet, a greşit săptămânile trecute faţă de echipă şi a plătit. Acum, în functie de ceea ce el va arăta la antrenamente, de comportamentul lui, vom vedea ce se va întâmpla în meciurile următoare”, a declarat Florin Bratu.

Antrenorul lui Dinamo spune că are mari pretenţii de la Gabi Torje şi speră că va reuşi să-i relanseze cariera: ”Da, am pretenţii de la el, dar şi de la ceilalţi jucători. Şi e normal că echipa, când suferă, suntem într-o situaţie dificilă, să încercăm să strângem rândurile, nu să facem alte lucruri care depăşesc sfera fotbalului. Dar sper că a înţeles. Sper că a înţeles şi că, pe viitor, eu i-am spus înca din prima zi când am venit aici, vreau să particip şi eu un pic la revenirea lui fotbal, în fotbalul european, de ce nu? Pentru că a avut ceva probleme în a se integra în ultimii ani”.

Afla mai multe despre: florin bratudinamoliga 1gabi torje 

viewscnt
Articole similare