Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se întâmplă cu transferul lui Moruţan la Galatasaray după eliminarea din Conference League! Gigi Becali e sigur: "A ratat, a ratat"

Ce se întâmplă cu transferul lui Moruţan la Galatasaray după eliminarea din Conference League! Gigi Becali e sigur: "A ratat, a ratat"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, îşi doreşte ca cei de la Galatasaray să nu fi văzut meciul de la Erevan, cu Şahtior Karagandy. Olimpiu Moruţan, cel care poate pleca la echipa din Istanbul, a ratat la loviturile de departaje şi a pus umărul la eliminarea ruşinoasă din Conference League.

Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray

Informaţiile despre posibila plecare a lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray s-au înmulţimit în ultima perioadă. Fatih Terim a recunoscut că-l apreciază pe mijlocaşul român, agentul fotbalistului a plecat spre Turcia, iar Gigi Becali a expus oferta pe care o aşteaptă din partea turcilor. 

După ce Alexandru Cicâldău a fost prezentat de multipla campioană din Super Lig, la clubul de tradiţie poate ajujnge şi Olimpiu Moruţan, iar transferul s-ar putea realiza în schimbul a aproximativ 10 milioane de euro. 

Gigi Becali a susţinut, după eliminarea ruşinoasă în faţa lui Şahtior Karagandy, în turul secund preliminar Conference League, că prestaţia jucătorului din meciul cu echipa din Kazahstan nu va afecta posibila afacere. 

"Ăia (n.r. - cei de la Galatasaray) l-au văzut pe Moruţan în alte meciuri. El nu poate juca singur. A ratat, a ratat (n.r. - la loviturile de departajare). Îl văd în alte meciuri. Ăsta a fost un fotbal cu o echipă care se baricadează şi pe care nu o poţi deschide. Nici nu puteai centra, nici nu-mi pot da seama", a declarat, la Pro X, Gigi Becali. 

Finanţatorul FCSB s-ar fi aşteptat ca centralul bulgar să acorde un penalty la Florin Tănase, în meciul cu Karagandy. În plus, a fost dezamăgit şi de Octavian Popescu, un alt fotbalist de pe urma căruia speră să obţină multe milioane de euro: "Nu mai am încredere. Nu avem echipă de anvergură, nu avem bărbăţie cum a avut CFR Cluj. Am avut 11 metri la Tănase. Ia uite 11 metri, l-a tras pe Tănase. Cam a fost cu ei bulgarul, în loc să ţină cu noi, ortodox. 

Nici Tavi Popescu nu prea a mişcat, aveam mare bază în el. Ce să faci? Nu au vrut să joace fotbal, n-au jucat fotbal. A fost aşa... Şi ei au văzut că sunt slabi şi nu mai aveau ambiţie în teren", a mai spus Gigi Becali. 

 

Afla mai multe despre: gigi becaliolimpiu morutanfcsbtransfer morutan galatasaray 

viewscnt
Articole similare