Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se întâmplă cu Valentin Mihăilă la Parma! Italienii şi-au dat seama abia după transfer. Problema românului şi vestea de ultim moment venită

Ce se întâmplă cu Valentin Mihăilă la Parma! Italienii şi-au dat seama abia după transfer. Problema românului şi vestea de ultim moment venită

Serie A

Comentarii

Parma are o formă dezastruoasă cu antrenorul Roberto D'Aversa şi se află pe penultimul loc în Serie A. Echipa românilor Valentin Mihăilă şi Dennis Man are nevoie de victorie duminică, împtoriva lui Udinese. Înaintea meciului, presa din Italia l-a analizat pe fostul fotbalist de la U Craiova, care e anunţat titular pentru următorul meci din campionat.

Parma a plătit aproximativ 20 de milioane de euro pentru doi dintre cei mai buni tineri fotbalişti români, Dennis Man şi Valentin Mihăilă. Dintre cei doi se pare că cele mai mari şanse de titularizare le are fostul atacant de la U Craiova, care a lăsat o impresie bună în meciurile în care a fost introdus. 

Valentin Mihăilă, analizat la Parma! Problema găsită de presa din Italia

Internaţionalul U21 al României e pe drumul cel bun, consideră publicaţia Parmatoday.it, care îl anunţă titular în faţa lui Gervinho în meciul de pe teren propriu cu Udinese. Sursa citată a analizat situaţia postului de atacant lateral stânga. 

Valentin Mihăilă mai are de făcut un pas important pentru a fi considerat titularul postului. Sursa citată a anunţat că diferenţa a fost făcută, până în acest moment, de fizicul românului de 21 de ani, care are nevoie de câteva kilograme în plus pentru a face faţă meciurilor din Serie A.

"Duminică, la prânz, românul de la Parma ar putea să înceapă din primul minut împotriva lui Udinese. Gervinho urmează să fie sacrificat. 

Se pare că problema lui Valentin Mihăilă, de după accidentare, s-a rezolvat, operaţia l-a adus pe drumul cel bun. Trebuie să mai pună câteva kilograme pe el pentru a putea concura cu adversarii şi pentru a fi considerat un titular de drept", 

Valentin Mihăilă, anunţat titular în Parma - Udinese!

Meciul Parma - Udinese are loc duminică, de la 13:30, şi poate fi urmărit pe Telekom Sport 1: "Mihăilă dispută locul de titular cu Gervinho, care e la ani lumină de forma pe care o arăta în urmă cu ceva timp. Ivorianul e doar o umbră, iar D'Aversa se gândeşte să-l lase pe bancă pentru meciul cu Udinese. Muhăilă poate începe în locul său din primul minut. 

E nevoie de prospeţime. Dispus la sacrificii, Mihăilă a cerut să fie jucat în partea stângă, fiind un atacant de picior drept, pentru a putea varia ce face pe teren atunci când uşa i se va deschide", a mai scris Parmatoday.it.

  • 7 meciuri a jucat Mihăilă la Parma şi a marcat un gol. 
  • 3 meciuri a jucat Dennis Man la Parma. 

 

Afla mai multe despre: valentin mihailaparmadennis manvalentin mihaila parmau craiovauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare