Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se întâmplă cu Vukusic? Gigi Becali a decis: „Îi dau banii şi du-te cu Dumnezeu”

Ce se întâmplă cu Vukusic? Gigi Becali a decis: „Îi dau banii şi du-te cu Dumnezeu”

Superliga

Comentarii

Ante Vukusic (29 de ani) nu l-a dat pe spate pe Gigi Becali şi pare să fie deja pe picior de plecare de la FCSB.

Anunţul a fost făcut chiar de patronul FCSB-ului, care pare că şi-ar fi pierdut răbdarea cu fotbalistul croat. Vukusic a primit prea puţine şanse de la patronul din Pipera, atacantul a adunat doar 129 de minute în tricoul FCSB-ului.

Întrebat despre Vukusic, Becali a fost sincer şi mărturisit, în direct, la PRO X: „Cred că trebuie să şi le facă (n.r. bagajele). A fost cuminte, s-a antrenat bine. Iî dau banii şi du-te cu Dumnezeu, asta este”.

Presa din străinătate vorbeşte despre cazul lui Vukusic la FCSB

Vârful a semnat cu FCSB în iarnă şi are şanse mari să parăsească echipa lui Gigi Becali încă din vară, când contractul croatului va expira.
O plecare foarte rapidă, de care presa din străinătate a început să scrie tot mai mult. Recent, publicaţia Svet24, din Slovenia, locul unde Vukusic a făcut senzaţie a anunţat că atacantul nu se simte bine la FCSB şi că ar urma să plece „din iad”. De asemenea, sursa citată anterior scrie că fotbalistul ar putea să se întoacă în campionatul Sloveniei, unde a jucat pentru Olimpjia Ljubljana.
„Vukusic poate fi mulţumit măcar că a semnat doar pe şase luni cu echipa din România şi va putea ieşi din Iadul în care s-a trezit curând. Vukusic poate reveni în Slovenia, una dintre puţinele ţări în care s-a putut bucura de fotbal”, au scris slovenii.

  • 26 de goluri a înscris Vukusic în campionatul din Slovenia, fiind golgheter

Vukusic, nu este singurul care va pleca în vară de la FCSB

Alături de Ante Vukusic, care nu a reuşit să marcheze în primele cinci meciuri la FCSB, de la formaţia antrenată de Toni Petrea va pleca în vară şi celălalt atacant central din lot, Alexandru Buziuc, intrat, de asemenea, în dizgraţia patronului Gigi Becali.


 

Afla mai multe despre: ante vukusicgigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare