Experiențe împreună.
You are here:

Ce se întâmplă de fapt cu Michael Schumacher? Informaţii contradictorii date de apropiaţi

Ce se întâmplă de fapt cu Michael Schumacher? Informaţii contradictorii date de apropiaţi

Special

Michael Schumacher a suferit un accident pe 29 decembrie 2013, în timp ce schia în Alpii francezi, în urma căruia fostul pilot de Formula 1 a suferit răni grave în zona capului şi a intrat în comă.

De atunci, informaţiile despre starea marelui campion din Formula 1 au ajuns extrem de rar în presă, familia încercând să-i asigure lui Schumi cât mai multă linişte în procesul de recuperare.

Au existat însă voci care au insistat asupra faptului că starea lui Schumacher nu se va mai îmbunătăţi.

Recent, revista Paris Match a citat două rude care au dorit să-şi păstreze anonimatul, care precizau că fostul pilot reacţionează în momentul în care apropiaţii îi vorbesc şi se află în preajma sa sau în momentele în care este lăsat să admire priveliştea superbă: "Michael plânge uneori când e pus în scaunul cu rotile şi vede panorama superbă din munţi, deasupra lacului".

Totuşi, alţi apropiaţi au infirmat aceste zvonuri. "Nu putem împiedica oamenii să vadă ceea ce vor să vadă. Ei îşi imaginează că el (n.r. Michael Schumacher) percepe ceva în momentul în care familia e în jurul lui. Dar realitatea e mult mai dureroasă. Trebuie să fim convinşi că nu-l vom mai vedea vreodată pe Michael. Poate muri în zece ani sau mâine!", declara un alt apropiat pentru Franche Dimanche.

Ce ştim despre Michael Schumacher. În ce stare e acum legendarul pilotfor

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta