Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se întâmplă la Comisia de Disciplină a UEFA | Câte etape de suspendare primeşte Ronaldo?

Ce se întâmplă la Comisia de Disciplină a UEFA | Câte etape de suspendare primeşte Ronaldo?
Comentarii

Seară de coşmar pentru Cristiano Ronaldo la revenirea în Spania. Portughezul a fost eliminat în minutul 29 al partidei dintre Valencia şi Juventus. Portughezul a fost trimis la cabine după un duel controversat cu Murillo. A fost prima eliminare a lui Cristiano Ronaldo în Liga Campionilor, iar portughezul nu şi-a putut stăpâni nervii.

În Liga Campionilor regulamentul e unul foarte clar şi strict, iar dacă s-ar respecta şi de această dată litera legii, atunci Ronaldo ar avea probleme serioase! Starul lui Juventus ar urma să fie suspendat minum două etape, ceea ce înseamnă că ar pierde partidele cu Manchester United, fosta lui echipă, dar şi confruntarea cu Young Boys. Jurnalistii spanioli susţin că deţinătorul Balonului de Aur riscă o suspendare chiar şi de trei etape în Liga Campionilor!
 
În schimb, arbitrul englez Mark Clattenburg a scris un editorial în Daily Mail despre Cristiano Ronaldo şi scrie că eliminarea starului portughez a fost "o decizie foarte dură" si că personal speră ca "Ronaldo sa nu rateze meciul cu Manchester United", adică să primească doar o singură etapă de suspendare.
 
A fost primul "roşu" primit de portughez în 154 de meciuri din Liga Campionilor! Mai mult, Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator din toate timpurile al Ligii Campionilor, având 120 de goluri. El este şi singurul jucător care a cucerit de cinci ori trofeul.
 
 
 

Afla mai multe despre: ronaldoeliminarejuventusdecizie 

viewscnt
Articole similare