Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se întâmplă la Dinamo după Adunarea Generală! Pablo Cortacero a promis, dar un oficial dinamovist dă o veste rea: "Nimeni n-a văzut"

Ce se întâmplă la Dinamo după Adunarea Generală! Pablo Cortacero a promis, dar un oficial dinamovist dă o veste rea: "Nimeni n-a văzut"

Dinamo București

Comentarii

Directorul de marketing de la Dinamo, Radu Birlică, a oferit o veste rea, după Adunarea Generală de la Dinamo, la care a luat parte şi Pablo Cortacero. Banii promişi încă nu au ajuns în conturi, iar situaţia se poate înrăutăţi de la începutul anului următor.

Ce se întâmplă la Dinamo după Adunarea Generală

Pablo Cortacero a revenit în România, după mai multe luni în care a dispărut. Deşi a promis că va trimite 1.5 milioane de euro până la finalul anului, suma încă nu a ajuns în clubul alb-roşu. În Adunarea Generală, conducătorii au luat mai multe decizii importante pentru destinul clubului.

„N-am fost la şedinţă, dar am luat legătura cu toată lumea implicată. S-a venit cu o nouă promisiune în privinţa banilor şi o hotărâre a acţionarului majoritar de a mări capitalul cu 5 milioane de euro. O nouă promisiune. Pentru că banii nu-s în contul lui Dinamo. Suntem toţi neplătiţi de atâtea luni. Sper să aibă acoperire, deşi nimeni n-a văzut vreun ordin de plată sau vreun cod SWIFT. Dânsul a promis că până la finalul anului intră 1,5 milioane de euro. Dacă nu aduce banii până la reunire, va fi greu de gestionat. Gândiţi-vă că sezonul se reia repede, reunirea e pe 3. Jucătorii aşteaptă salariile

Nimeni nu mai crede, au fost promisiuni repetate, iar când un om promite ceva de 10 ori şi nu se ţine de cuvânt, cine ar mai crede? E normal! Şi în AGA a venit o nouă promisiune! Repet! 1,5 milioane de euro până la finalul anului şi încă 3,5 milioane apoi. Toate sunt vorbe deocamdată!", a declarat Radu Birlică pentru Gazeta Sporturilor.

Directorul de marketing de la Dinamo a mai susţinut că fanii au ţinut echipa în viaţă: "Până acum echipa a fost susţinută de suporteri. Programul DDB, construit de nişte băieţi foarte deştepţi, nu poate însă să acopere toate cheltuielile. Nu poate merge aşa la nesfârşit. Mai ales că acum cheltuielile create de noii investitori sunt foarte mari, s-au adus jucători cu salarii mari. Bugetul e de 500.000 de euro lunar. Ar trebui ca acţionarul majoritar să aducă banii”, a mai spus oficialul dinamovist pentru sursa citată. 

Afla mai multe despre: pablo cortacerodinamoradu birlica 

viewscnt
Articole similare