Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se mai întâmplă cu Patrick Petre. Tânărul mijlocaş ar putea prinde un transfer în străinătate: ”Ne-au sunat”

Ce se mai întâmplă cu Patrick Petre. Tânărul mijlocaş ar putea prinde un transfer în străinătate: ”Ne-au sunat”

Fotbal intern

Comentarii

Patrick Petre ar putea prinde un transfer în această vară. Florentin Petre a dezvăluit că fiul său are câteva oferte, chiar şi din străinătate. Patrick Petre a jucat în ultimul sezon la Dacia Unirea Brăila, echipă antrenată de Florentin Petre, în Liga a 3-a.

Patrick Petre a fost considerat o mare speranţă a generaţiei sale, însă, din diverse motive, n-a reuşit să-şi atingă potenţialul. În ultimul sezon a jucat la Dacia Unirea Brăila, echipă antrenată de tatăl său. Însă mijlocaşul de 23 de ani ar putea face pasul în faţă în această vară.

Ce se mai întâmplă cu Patrick Petre. Mijlocaşul s-ar putea transfera în străinătate

Florentin Petre a dezvăluit că Patrick Petre se află în discuţii cu mai multe echipe din Liga a 2-a şi a fost sunat chiar şi din străinătate. Florentin Petre este însă dispus să-i întindă din nou o mână de ajutor în cazul în care nu va reuşi să-şi găsească o echipă mai bună decât Dacia Unirea Brăila, care are dificultăţi financiare şi se zbate în Liga a 3-a:

”Are oferte şi din Liga a 2-a, ne-au sunat şi din afară pentru el. Să vedem, zilele astea o să se decidă ce vrea să facă. Dacă nu îşi găseşte echipă, normal că îl ajut, cum l-am ajutat toată viaţa Îmi pare rău că nu antrenez la o echipă mult mai mare, ca să-l pot lua, să-i ofer posibilitatea să joace la un nivel mult mai mare”, a declarat Florentin Petre pentru Look Sport Live.

Ce se mai întâmplă cu Patrick Petre, mijlocaşul care a adunat deja aproape 70 de prezenţe în Liga 1

În ultimul sezon, Patrick Petre a pierdut contactul cu Liga 1. Tânărul mijlocaş ofensiv a acceptat în toamnă să semneze cu Farul, după ce s-a despărţit de Poli Iaşi. La începutul anului, Patrick Petre s-a despărţit de Farul şi a semnat cu Dacia Unirea Brăila. Totuşi, Patrick Petre se poate mândri la această vârstă, 23 de ani, cu faptul că a acumulat 69 de prezenţe în Liga 1.

Patrick Petre a fost considerat un jucător de mare perspectivă şi a jucat deja în Liga 1 pentru Dinamo, Sepsi şi Poli Iaşi.

Mihai Dolinschi

Afla mai multe despre: patrick petre 

viewscnt
Articole similare