Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se mai ştie despre Pablo Cortacero după ce s-a infectat cu noul coronavirus: ”Am vorbit cu el”. Patronul lui Dinamo a dispărut în ultima vreme din peisaj

Ce se mai ştie despre Pablo Cortacero după ce s-a infectat cu noul coronavirus: ”Am vorbit cu el”. Patronul lui Dinamo a dispărut în ultima vreme din peisaj

Superliga

Comentarii

Pablo Cortacero a fost la începutul acestei luni depistat pozitiv cu noul coronavirus şi de atunci nu se mai ştie mare lucru despre patronul lui Dinamo. Alex Couto, directorul general al lui Dinamo, spune că Pablo Cortacero s-a însănătoşit şi este acum îngrijorat pentru situaţia echipei.

Pablo Cortacero a dispărut de pe scena publică după ce la începutul lunii a ieşit pozitiv la testul de coronavirus. De atunci nu se mai ştiu prea multe lucruri despre el. Alex Couto spune însă că a ţinut legătura cu patronul lui Dinamo.

Ce se mai ştie despre Cortacero după ce s-a infectat cu noul coronavirus

Alex Couto spune că a vorbit des cu Pablo Cortacero în această perioadă şi susţine că patronul lui Dinamo a scăpat de coronavirus. În schimb, situaţia echipei îi dă durerei de cap:

”(Cum se simte domnul Cortacero?) Nu ştiu în acest moment. Este sănătos, este pregătit. Am vorbit astăzi cu el (n.r. sâmbătă), este sănătos, dar bineînţeles că este îngrijorat în ceea ce priveşte situaţia echipei”, a declarat Alex Couto. 

Dinamo se află într-o situaţie dificilă, atât din punct de vedere al rezultatelor, cât şi financiar. Echipa din Ştefan cel Mare ocupă penultima poziţie în clasament, cu doar 6 puncte acumulate în 10 etape, în ciuda transferurilor făcute în vară. În plus, echipa are datorii către jucători şi noii patroni ai lui Dinamo par să aibă serioase probleme în a susţine clubul. 

 

Afla mai multe despre: cortacero 

viewscnt
Articole similare